„A társadalom beteg, fél, retteg, szorong” – Hodász András politikai pályán gondolkodik

2024. augusztus 30. 11:14

Az egykori katolikus pap arról is beszélt, hogy volt már olyan politikai formáció, aminek felajánlotta a háttérsegítségét.

2024. augusztus 30. 11:14

Nyitókép: YouTube

Interjút adott a Magyar Hangnak Hodász András. Az egykori katolikus pap elárulta, gondolkodott azon, hogy politikai pályára lép, és arról is beszélt, hogy volt már olyan politikai formáció, aminek felajánlotta a háttérsegítségét.

Hodász érdekesnek nevezte, hogy ahogy csökken a történelmi egyházak lélekszáma, úgy növekednek a politikai szekták fanatikusai.

A társadalom beteg, fél, retteg, szorong, gyűlöl, és inkább elviseli a lopást és a hazugságot, mint hogy legyen bátorsága változtatni” 

– fogalmazott az egykori katolikus pap, aki tavaly nyáron coming outolt. Arról is beszélt, hogy szerinte a politikai vezetők és egyes egyházi szereplők pedig csak növelik ezt a rettegést. „Ez minden, csak nem krisztusi” – mondta.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. szeptember 10. 22:13
Hodász! Bennem felmerült a gyanú, nem te dobtad fel Bese Gergőt, hiszen te is jártál, vagy jársz buzipartikon. Legalábbis Bese Gergő ezt írta rólad. Kölcsön kenyér vissza jár?
Sulammit
2024. szeptember 10. 22:05
Nocsak, nocsak! Péterfi Juditnál emlékezzél vissza, hogy mit mondtál a politikusokról. Tévedsz Hodász! Ne vetítsd ki a saját problémáidat a társadalomra. Te vagy az, aki hiába váltottál pszichológust beteg vagy, rettegsz, szorongsz. Csak éppen nem szégyenkezel, pedig azt kellene. Aki papi szolgálatot választ, aztán az a legnagyobb boldogsága, hogy kávét kevergessen, annak pszichiáter kell, nem pszichológus, pláne nem politikusi pálya.
virag-os
2024. augusztus 30. 20:32
Na szép, vak vezetne világtalant. "A társadalom beteg, fél, retteg, szorong" mondja az aki még magáról sem tudja eldönteni, hogy kicsoda, hova tartozik és ő érzi magát felhatalmazva, hogy segítséget nyújtson másoknak. Még Krisztust is cserben hagytad. Ilyen emberek akarnak vezetni egy országot. Isten ments meg minket !
Glück28
2024. augusztus 30. 16:25
Bodri, szépen leírtad magatokat, de rossz hírem van, nem ti vagytok a társadalom, ti csak a legalja vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!