A madáchos tanárok, diákok egyet tehetnek: minden gyereknek megengedik ezentúl is a telefont

2024. augusztus 29. 09:27

Meg ha már a telkó a kezükben van a nebulóknak, akkor esetleg unalmukban kamuprofilról küldjenek néhány meleg éghajlatra elküldést meg dickpicket a bm kukac gov.hu-ra.

2024. augusztus 29. 09:27
null
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Facebook

„A madáchos tanárok, diákok egyet tehetnek: minden gyereknek megengedik ezentúl is a telefont. A gyerekek pedig szépen vigyenek magukkal telefont a suliba. Az most a kötelező. Kötelezőbb mint az Egri Csillagok, több köze van a magyar hősiességhez mint a Kőszívű Ember Fiainak. Meg ha már a telkó a kezükben van a nebulóknak, akkor esetleg unalmukban kamuprofilról küldjenek néhány meleg éghajlatra elküldést meg dickpicket a bm kukac gov.hu-ra. Amikor csak tudják. Hadd örüljenek odabent a barmok. Nem azért, mert olyan marha jó. Amúgy elég idegesítő lehet úgy tanítani, hogy valaki prüttyög az asztal alatt. De ezt most el kell viselni. Ellen kell állni, azzal a fegyverrel ami van. Ez momentán a telkó. 

Szóval juszt is telkóval kell járni suliba, pontosan azért, hogy ilyen gyepesfejű fideszes faszkalap téeszelnökök ne ugathassanak bele csak úgy egy belvárosi elitgimnázium életébe csak azért mert a választásokon megvették fél BAZ megyét tüzifával meg házipálesszel, meg beszaratták Kárpát Medence összes kisnyugdíjasát a háborúval. Akik nyomják a nagy álszent dumát, hogy a gyerekeket a mobiltelefon okozta depressziótól féltik. Miközben teli aggatták a várost "HÁBORÚ" feliratú plakátokkal, nem ritkán iskolák bejárata elé. Tojnak ezek egy nagyot a gyerekre. Ez itt a lábhoz idomításról szól, meg a városi libsi megalázásáról. Törd meg a gyereket, abba a szülő is beleroppan. Szóval telefont elő, mert ha az ilyen türhőknek hagyják, hogy beleokoskodjanak mások életébe, akkor utána tovább fognak menni. Jöhet majd a kötelező hajviselet, vagy az órák előtti kötelező áhítat, meg székely himnusz vigyázzállásban, meg Nélküled, meg a többi levegőtlenség, amin ezek a nyomorultak tenyésznek. Mert ezek ilyenek, a stréberek mindig így állnak bosszút saját, nem létezett fiatalságukért a mai fiatalokon.

Az igazgatójukat kirúgták. Ez tény. És az is tény, hogy diákok-szülők tüntethetnek amennyit akarnak. Pintér pedellus úr juszt sem fogja visszavenni az igazgatójukat. Lesz róluk pár vágókép a HírTV-ben, az Origo.hu lehoz egy névtelen cikket, hogy az igazgatót az USA-ból pénzelték és amúgy sorosista pederaszta, a tüntetőket meg személyesen Gyurcsány instruálta és Magyar PÉter szállította a helyszínre. Fideszessel alkudozni, tárgyalni nem lehet, nem érdemes. Fideszes az nem tárgyalópartner, hanem sunyi ellenség, akinek csak betartani lehet, meg ellenállni. Azt Pintér Sándor sem tudja megtenni, hogy az iskolát elárasztja kommandósokkal, akik naponta elkobozzák a mobiltelkókat. És nem lehet minden tanárt kirúgni sem. Szóval telkót elő. Nemcsak a Madáchban, mindenütt, ahol cél, hogy öntudatos, önálló akaratú egészséges gyerekek nőjenek fel, ne olyan elnyomorított birka népség, akik a NER-t megszavazzák. Nyilván majd most a tankerület kinevez valami kollaboráns tetűt a Madách élére. Nos, az ilyennek lehetőleg az orra előtt kell telefonnal lóbálni. Ha meg pattog, akkor a szülőknek magyarázza el, hogy Pintér Sándornak mindig is igaza van. Vagy menjen árulkodni a belügybe. Mint a régi szép időkben, amikor Pintér Sanyi bácsi kezdte a pályát sofőrként, majd párttitkárként BM-ben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. szeptember 01. 09:47 Szerkesztve
cccbasatu 2024. augusztus 31. 08:36 Vihar a biliben... Minek mentél bele, kötsél ki egy szarszigeten amig a fing szél elül.
Krupp Skya
2024. szeptember 01. 09:44
cccbasatu 2024. augusztus 31. 08:36 Vihar a biliben,már mint a kütyük használatának tiltása a sulikban!Nos a tanároknak,iskoláknak vannak eszközei ahogy a tanórák menetét ne zavarják a fegyelmezetlen nebulók a kütyük használatával.Ehhez a hülye Pintér beavatkozására semmi szükség nincs és nem is volt! Pintér és Orbán ezzel csak benyalt a nyugatnak.De ott a politikai cél nehezítik hogy a diákok a suliban informálódjanak az Orbán féle bűnbanda tetteiről.Más rész a katonák suliba vezénylése lehetőséget ad arra hogy a nebulók rögzítsék és nyilvánosságra hozzák a bakák baklövéseit amelyek ismét csak azt bizonyítják hogy az Orbán kormány taccsra tette a közoktatást ,az állami EÜ-t és a MÁV-ot meg mindent ami eddig működött!Szóval már várom azokat a videó és hanganyagokat amelyek azt bizonyítják hogy a bakák alkalmatlanok az oktatási feladatok elvégzésére! Ezt mind az ÁVH-nál mondják neked, te meg el is hiszed, mi?
Krupp Skya
2024. szeptember 01. 09:36
Telkó az ÁVHs apadfasza! Telónak hívják mint téged csak téged külön írnak Te ló.
cccbasatu
2024. augusztus 31. 08:36
Vihar a biliben,már mint a kütyük használatának tiltása a sulikban!Nos a tanároknak,iskoláknak vannak eszközei ahogy a tanórák menetét ne zavarják a fegyelmezetlen nebulók a kütyük használatával.Ehhez a hülye Pintér beavatkozására semmi szükség nincs és nem is volt! Pintér és Orbán ezzel csak benyalt a nyugatnak.De ott a politikai cél nehezítik hogy a diákok a suliban informálódjanak az Orbán féle bűnbanda tetteiről.Más rész a katonák suliba vezénylése lehetőséget ad arra hogy a nebulók rögzítsék és nyilvánosságra hozzák a bakák baklövéseit amelyek ismét csak azt bizonyítják hogy az Orbán kormány taccsra tette a közoktatást ,az állami EÜ-t és a MÁV-ot meg mindent ami eddig működött!Szóval már várom azokat a videó és hanganyagokat amelyek azt bizonyítják hogy a bakák alkalmatlanok az oktatási feladatok elvégzésére!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!