A lakók szerint egyre több a hajléktalan a II. János Pál Pápa téren (VIDEÓ)

2024. augusztus 02. 08:47

Többen drogoznak, sőt, árulják is a szert, melytől nem ritkán agresszívvé válnak.

2024. augusztus 02. 08:47
null

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Az RTL híradója számolt be a napokban arról, hogy a lakók arra panaszkodnak, hogy szinte élhetetlenné vált a II. János Pál Pápa tér Budapest VIII. kerületében. A csatorna stábjának elmondták, szerintük 

a parkban rengeteg lett a hajléktalan, akik közül többen drogoznak, sőt, árulják is a szert. 

A kábítószertől pedig agresszívek lesznek, lopnak, rabolnak. A lakók azt is megjegyezték, hogy a választások előtt ugrott meg hirtelen az idegenek száma.  

Az idei év talán a csúcs: rosszabb, mint az elmúlt évek, sokkal több hajléktalan van” 

– fogalmazott az egyik környéken élő, aki arra is kitért, hogy sajnálják azokat, akik a nagy melegben a park füvében hűsölnek, piknikeznek, mert nem tudják, miben ülnek. Az összeállításból kiderült, hogy a rendőrség visszatérő járőröket ígért, a kerület pedig a nemrég felszerelt kameráktól és a parkgondnoki szolgálattól várja a megoldást. Az RTL egy idős, hajléktalan párt is megszólaltatott, akik elmondták, hogy a parkban feltűnő dealereket ők is ismerik, sőt, akik már őket is meglopták.

A riportot alább tekintheti meg:

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. augusztus 06. 14:34
RasPutin 2024. augusztus 02. 09:01 ..."tönkretenni Iványit hogy a Dankó utcából a szabadba küldje a hajléktalanokat."... Nagyon helyesen. NE A DANKÓ UTCA legyen a hajléktalanok (belföldi MIGRÁNS!) ORSZÁGOS központja, ahová az elesetteket DEPORTÁLJÁK, a HELYI ellátás helyett ! Jobb lett volna erre valamelyik laktanya a Hungária körúton, vagy az ország más részein is üresen álló szovjet volt támaszpont! Azonban az összes LIBERÁLNÁCI tuti, hogy egy emberként szállna rá a magyar államra a szabadságjogok korlátozása címén, leszarva magasról a REHABILITÁCIÓT, orvosi ellátást, tanulási és munkalehetőséget, amely ezen hajléktalanok visszavezetését jelentené a társadalomba. A Dankó utca és vele a Magdolna negyed történelmi hagyományaiból is a cigányság KRÉMJÉNEK, valamikor királyokat, mágnásokat nem kevés pénzért szórakoztató MUZSIKUS cigányok és a ZSIDÓ polgárság lakóhelye volt. A Fidesz előző kerületvezetés EZT a hagyományt igyekezett a kerület rehabilitációval valamelyest érzékeltetni.
Dominik
2024. augusztus 06. 10:47
Jönnek a gazdag külföldiek, nőnek a lakásbérleti árak, utcára kerülnek a szegények, a megüresedett lakásokba mégtöbb gazdag angol/német/olasz költözik be Az állami költségvetés töredékéből mind a 30 ezer magyar hajléktalannak lakást viz/gáz/villany/internet és ételt lehetne adni...
22-es csapdája
2024. augusztus 03. 09:07
Kezüket csókolom! Tetszett szavazni? Kire tetszett szavazni?
Nimril
2024. augusztus 02. 17:02
Bravó Gelgely apu! Úgy szeretünk! Szar, húgy, hányás, mocsok, drogok, öntudatlan fetrengés! Egy nagyváros természetes velejárói!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!