A bizonytalan időjárás miatt lefújták az ünnepi operaestet Székesfehérváron

2024. augusztus 20. 18:03

„A Hunyadi László operaestet egy későbbi időpontban, szintén ingyenes előadásként szeretnénk pótolni” – írta Cser-Palkovics András.

2024. augusztus 20. 18:03

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András közösségi oldalán osztotta meg a döntést, miszerint a rossz időjárási körülmények miatt lefújják a tűzijátékok kilövését a városban.

A teljesen bizonytalan, kiszámíthatatlan időjárási helyzet miatt, a vendégek, nézők, fellépők biztonsága és a technikai eszközök épsége érdekében azt a szomorú, de meggyőződésem szerint felelős döntést hoztuk a szervezőkkel, hogy a ma esti ünnepi operaest nem kerül megtartásra.

– írta bejegyzésében a polgármester, majd hozzátette, hogy „minden további, mai programról később, az időjárás függvényében tudnak dönteni és tájékoztatást fognak adni”.

Cser-Palkovics András bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DINO54
2024. augusztus 20. 18:38
Ugyan már! Egy kis eső... Lenyomták közel három óra volt a teljes koncert youtu.be/zjs80ynE5hE?t=1
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!