Vevőnek adta ki magát, majd kilökte a kocsiból a próbaút során a tulajdonost

2024. július 25. 08:23

A rendőrség gyorsan megtalálta az autót Kecskeméten, és elfogta a gyanúsítottat, aki ellen eljárást indítottak, az autót pedig visszaszolgáltatják a tulajdonosnak.

2024. július 25. 08:23
Hungarian police car

Nyitókép: Méhes Dániel Tamás/Getty Images

Végül Kecskeméten sikerült elfogni azt a 24 éves férfit, aki Tiszakécskén kilökte a kocsijából annak tulajdonosát, majd elhajtott a járművel.

A police.hu beszámolója szerint egy tiszakécskei férfi a közösségi médián keresztül próbált megválni Volkswagen Passatjától. 

Egy érdeklődő, aki vevőnek adta ki magát, megbeszélt vele egy találkozót. 

A próbakör során a vevőjelölt furcsa zajra hivatkozva félreállt, és megkérte az autótulajdonost, hogy nézze meg a hátsó kerék gumiabroncsát. Amint a tulajdonos kiszállt, a vevő meglökte, és elhajtott az autóval. 

Az esetről azonnal értesítették a rendőrséget, akik hamar megtalálták a járművet Kecskeméten, és őrizetbe vették a 24 éves szegedi elkövetőt. A rendőrség lefoglalta és visszaadta az autót a tulajdonosának.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­r­t­­é­k­­­e­l­d­ ­a­­­ ­s­z­e­­­x­i­ ­­­p­­­u­n­­­c­­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
wadcutter
2024. július 25. 09:01
Mégis mire gondolt a rabló?
Phm045
2024. július 25. 08:27
Rákérdezhetek? "C" osztálybeli?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!