Van néhány titulusom, sapkám: kommunikációs szakember, média designer, vizuális művészet tanár

2024. július 08. 15:43

Csak mondom Gulyás Gergelynek, hogy ne nyelvészkedjen.

2024. július 08. 15:43
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Van néhány titulusom, sapkám: kommunikációs szakember, média designer, vizuális művészet tanár, emberi jogvédő, író, nő, közéleti személyiség és a többi. Amikor ezek mögé biggyesztem, hogy amit épp mondok, azt ”-ként„ mondom, akkor arra utalok, hogy mindazt a jogosítványt, elvárható tudást, kompetenciát és az ezekkel járó felelősséget oda lehet érteni, amelyek logikusan az adott titulushoz kapcsolhatóak. Tény, hogy eközben a többi titulusom is megmarad, de ha nem azokból nyilatkozom, nem hangsúlyozom azokat. Ha igen, az azt jelenti, hogy felcsaptam a vonatkozó sapkámat, annak minden – számon is kérhető – felelősségével.

No, az »EU soros elnöke« – plecsni sem működik másként, főleg, ha a plecsnit szó szerint kell érteni, mint a magyar miniszterelnök orosz kalandjáról beszámoló videók esetében. Csak mondom Gulyás Gergelynek hogy ne nyelvészkedjen, inkább a jogi tudását porolja le.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Czápa
2024. augusztus 03. 18:40
Verácska a muciológiai tudományok polihisztora.
catalina11
2024. július 09. 12:34
Az alábbi kérdéseket küldtünk el a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen - NANE egyesületnek, a feminista WMN blognak, az Amnesty Internationalnek és a Helsinki Bizottságnak"..Magyar Péter viselkedése ügyében... és a fenti jellemóriások erősen kussolnak...
catalina11
2024. július 09. 12:29
Bírom ezeket a mérőveraféle vaginakápókat...
Hangillat
2024. július 09. 12:25
Ön-plecsnis balvagina plecsni, médiaárjai ülep-szelepsapkákkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!