Újabb postás halt meg munkavégzés közben: a kánikula után most darázscsípés volt végzetes

2024. július 26. 07:15

Néhány napon belül ismét tragédia rázta meg a Bács-Kiskun vármegyei kézbesítőket.

2024. július 26. 07:15
null

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Mint arról beszámoltunk, halálos áldozata lett a hetek óta tartó hőségnek. Egy Kiskunhalasról Kelebiára vezényelt postás munka közben hőgutát kapott, ami az életébe került. A járókelők eszméletlenül találtak rá, és azonnal értesítették a mentőket, akik mentőautót és helikoptert is küldtek a helyszínre, de már nem tudták megmenteni az életét.

Az esettől néhány kilométerre azóta egy újabb tragédia is sokkolt: egy kézbesítőt munka közben csípett meg egy darázs a Bács-Kiskun vármegyei Szankon, aki belehalt az életveszélyes a sérülésbe – írja a Postás Szakszervezet a közösségi oldalán.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­­k­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­­ ­s­­­z­e­x­­i­­­ ­­p­­­u­n­­c­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
jóember
2024. július 26. 12:19
Sajnálom szegényt, váratlanul érhette a baj. A darázs vagy a méhcsípést nem lehet megelőzni, bármikor megtörténhet. Engem nem visel meg a darázscsípés, annyira sem mint a szúnyogcsípés, a méhcsípés viszont teljesen kiüt, legutóbb mentőt kellett hívnom annyira megviselt. Azóta vásároltam epipent, nem olcsó, de muszáj. Maga a roham nem pillanatok alatt alakul ki, bele telik egy negyedórába is mire tetőzik, tehát volna idő cselekedni ha van segítség. Sajnos a postásnak nem volt.
pipa89
2024. július 26. 09:20
Részvétem. Ha postás, ha nem, az arra érzékenyeknél ez végzetes lehet. Apámat anno lódarazsak csípték meg, és feltelt savóval a szívburka, heteket töltött a kardiológián mire rendbe tudták hozni. Azóta, ha meglátok egy példányt, amint felderíti a terepet, azonnal levadászom, még mielőtt megtelepedne vmelyik fészerben, odúban.
Patika
2024. július 26. 08:09
Mindössze két hatalmas alja szar cég van ebben az országban. Posta Máv
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!