Újabb magyar katona hunyt el az orosz–ukrán konfliktusban

2024. július 30. 19:51

Az 1970-es születésű ungvári férfit gyászolják hozzátartozói.

2024. július 30. 19:51
null

Nyitókép: Képernyőkép / Magyar Nemzet

Újabb magyar áldozatot követelt az orosz–ukrán háború – adta hírül a Magyar Nemzet a Kárpáti Igaz Szóra hivatkozva. A kárpátaljai magyar lap információi szerint Szimjon Ferencet még 2024. február 5-én nyilvánították eltűntnek Avgyijivka környékén. Az 1970-es születésű ungvári férfit hozzátartozói gyászolják. 

Drága fiam, nyugodjál békében és az örök világosság fényesedjen Neked. Kibírhatatlan ez a fájdalom, miért kell a szülőknek temetni gyermeküket?”

– írta megrendülten édesanyja a közösségi médiában.

Egy katona eltűnése esetén hivatalosan egy évet várnak, mielőtt halottá nyilvánítják. Ebben az esetben ennyi idő még nem telt el, így az elesett katonát minden bizonnyal megtalálhatták.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lauderstenonis-2
2024. július 31. 11:19
49 kárpátaljai magyart öltek meg Putyin katonái.
obakapimaki
2024. július 30. 22:33 Szerkesztve
NINCS ork-rain Orosz háború! Az usa nevű terorrszervezet, az elmebeteg, takonyszínű drogos tömeggyilkos szardarab és maffiahálózata által megszállt területről támadta meg előbb az ork-rainában élő Orosz kisebbséget, majd az Orosz Föderációt!. Az ork-rain terrorista népirtó horda oldalán elhunyt, az magyar nemzetiségű volt, de ork-rain állampolgár.. Sajnos, nem fordította időben a fegyverét, az őt elnyomó, kihasználö, kisemmiző elmebeteg horda tagjai ellen.. Valószínűleg, ez volt élete legnagyobb bűne.. Ebből a helyzetből, már nem tudja jóvá tenni..
B_kanya
2024. július 30. 22:06
antallmiki 2024. július 30. 20:34 • Szerkesztve " Minek hülyítitek az amúgy sem túl okos olvasóitokat? " Olyan okos vagy, hogy a Lynxnél is vergődtél, hogy nem látsz páncélzat elleni lövéstesztet, aztán odáig már nem jutottál el, hogy a Strikeshield aktív védelmi rendszerről nézegess ötéves videókat... Kemény vagy csoki...
B_kanya
2024. július 30. 21:53
"alexandrosz-2 2024. július 30. 20:57 Aki zsidó parancsra a hoholok oldalán a ruszkik ellen harcol," Azt jellemzően a családjával zsarolják, de hát a fotelből könnyű bátornak lenni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!