Kiderült, hogy mégsem a Spar helyén nyitja meg az első üzletét az orosz diszkontlánc, a Mere

2024. július 10. 10:18

A Mindmegette értesülései szerint a bezárt káposztásmegyeri Spar-üzlet helyén nem nyílik Mere-üzlet, de valahol a közelben igen.

2024. július 10. 10:18
null

Nyitókép: NICOLAS MAETERLINCK / BELGA MAG / Belga via AFP

Sajtóinformációk szerint Szolnokon nyithat újabb üzletet az orosz diszkontlánc, a MERE, a Világgazdaság megtudta, a hónap végén a megyeszékhelyen bezár az egyik Spar, annak helyén nyithat az orosz bolt. A lap szerint Pelikán Bevásárlóközpont aljában működik az érintett Spar a hét végéig. 

Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője szerint a bezárás oka, hogy az érintett üzlet a jövőben nem lenne működtethető eredményesen. 

Az üzletközpont vezetője sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, hogy az orosz MERE érkezik a Spar helyére. Mint arról pár napja beszámoltunk, Budapest IV. kerületében, egészen pontosan Káposztásmegyeren nyílik majd az első MERE az egyik bezárt Spar helyén. Az orosz diszkont rendkívül alacsony árairól és egyszerű üzletpolitikájáról vált ismertté Oroszországban, és számos más európai országban. Az orosz lánc három körben összesen 15 üzletet építene, az első etapban a főváros és annak agglomerációja szerepel, majd jönnek a vidéki nagyvárosok, később a kisebb települések.

Frissítés

A Mindmegette a helyszínen járt, ahol megtudták, hogy a bezárt káposztásmegyeri Spar-üzlet helyén nem nyílik Mere-üzlet, de valahol a közelben igen.

Hogy pontosan hol, azt nem lehet tudni, de a portál információi szerint a Mere legelső magyar boltja 2024 végén, esetleg már szeptemberben tudja fogadni a vásárlóit

– írták.

@mindmegette.hu Kavarodás a Mere körül: mégsem a SPAR helyén nyílik? A Mere érkezése áprilisi tréfának tűnt, ám az orosz bolthálózat érkezése nem vicc, hanem komoly dolog. Sokan találgatják, hogy hol nyitja meg első egységét a rendkívül jó árú termékeiről ismert cég, ám az első pletykák, melyek egy káposztásmegyeri, bezárt SPAR-ról szóltak, nem tűnnek igaznak. #mere #bolt #boltnyitás #budapest #mindmegette #nekedbe ♬ eredeti hang – Mindmegette.hu - Mindmegette.hu

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­e­l­­­d­­ ­a­­ ­s­­z­e­­x­­i­ ­p­u­n­­c­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
kokrowatz-0
2024. július 19. 08:14
aki a kűzdősport-tudásával él vissza, azt különösen meg kell büntetni. sajnos habony árpádnak sem esett baja, amikor a zebrán verte meg a nyugdíjas házaspárt.
blackorion93
2024. július 11. 07:13
Öröm nézni, ahogy a magyar Patrióták a keblükre ölelik az Orosz üzletláncot. Sajnos a maszturbálás elmarad , mert nem a nyugati Spar helyére jön, hanem egészen pokoli módon mellé. Ha a Magyar nemzettudat a nem egy fosztó képző lenne a mostani fideszesek relációjában a szuverenizmusra, akkor azt követelnék, hogy ezt határainkon belül, legalább egy Magyar tulajdonú gázszerelő csinálná meg. Így még az is megtörténhetne, hogy esetleg a magyar KKV amúgy is porig alázott rétege profitálhatna ebből. De még az is megtörténhet, ami egyesen horror, hogy a profit a határainkon belül maradna. Nem űrtechnológia, vagy kvantum fizika az amit a neo-szovjet barátaink csinálnak a Mere-ével. A legolcsóbb, leghitványabb árút kell árulni egy boltnak álcázott raktárból a lehető legkevesebb alkalmazottal, minimál béren. Ez a Mere "hatalmas üzleti titka".
palika-2020
2024. július 10. 22:44
Jo lenne mar egy uj uzeltlanc es nem az unio teruleterol. Sok magyar nem tudja de a nemeteknel olcsobb ugyanaz a termek mint itthon ugyanabba az uzetlancba. Egyszer irtam az egyik magyar uzletlancnak, hogy ugyan arulja mar el valaki, hogy ez hogyan lehetseges. A valasz az volt, hogy a szallitasi koltseg miatt. Passau es Koln kozott nincs szallitasi koltseg, mivel ott vannak egymas mellett. Rohadjatok meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!