Tragikus fotókon Budapest lerohasztása (GALÉRIA)

2024. július 23. 11:03

Elképesztő állapotok uralkodnak a fővárosi földfelszín alatt.

2024. július 23. 11:03

Nyitókép forrása: Kurucz Árpád (Magyar Nemzet)

Kosz és mocsok, bezárt üzletek és a gyalogosokat zaklató hajléktalanok komoly problémát okoznak a fővárosban. A Magyar Nemzet kedden arról közölt írást, egyben galériát, milyen állapotok uralkodnak a budapesti földfelszín alatt. Nem történt meglepetés:

az aluljárólátkép sok helyen balkáni állapotokat tükröz”.

A cikk szerint messze a Nyugati pályaudvar alatt található van a legrosszabb állapotban, ugyanis egyszerre okoz komoly gondot a szlömösödés, az üresen álló üzlethelyiségek és az utcán élő, illetve alkoholt és egyéb szereket fogyasztó személyek beköltözése.

De mint írják, a nemrég felújított Blaha Lujza tér alatti terület sincs sokkal jobb állapotban.

Az aluljárót ugyanis szintén ellepték a hajléktalanok és a kéregetők, akik megkeserítik a helyiek mindennapjait, illetve komolyan rontják a járókelők biztonságérzetét.”

Ezeken felül a lap több helyszínt is megemlít, ahol megszűntek, üresek az üzlethelyiségek, de ha vannak is még működő vállalkozások az budapesti aluljárókban, „a korábbiakhoz képest jóval alacsonyabb színvonalú; jellemzően pékségekről és kínai üzletekről van szó, amelyek a rohanó utazóközönség pillanatnyi igényeinek kielégítésére vannak szakosodva” – olvasható ugyanitt.

A Magyar Nemzet galériáját IDE kattintva érhetik el, a Mandiner válogatását alább tekinthetik meg – a fotókat Kurucz Árpád készítette:

Forrás: Magyar Nemzet
Forrás: Magyar Nemzet
Forrás: Magyar Nemzet
Forrás: Magyar Nemzet

 

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­k­­e­­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­e­x­­i­­­ ­p­­­u­­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Swansea2688
2024. július 24. 12:52
Budapestnek alkalmasint ez kell, hiszen erre szavazott, hogy folytatódjék.
cutcopy
2024. július 23. 12:01
Demszky nyomdokain..
Megtalálta
2024. július 23. 11:58
Érdekes, hogy Frankfurtban, decemberben simán kitessékelték a kéregetőt a metróhoz vezető aluljáróból a rendőrök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!