Top bűnözőt fogtak el Magyarországon, a fél világ őt kereste

2024. július 24. 11:09

A 36 éves férfit egy mosonmagyaróvári gyorsétteremnél igazoltatták.

2024. július 24. 11:09

Nyitókép: Boris Roessler / DPA / AFP

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy férfit, akit több hatóság keresett, európai elfogatóparancs is érvényben volt ellene – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a járőrök az egyik helyi gyorsétteremnél igazoltattak egy 36 éves férfit, és az ellenőrzés során megállapították, hogy 13 hatóság körözi őt, a legkeresettebb 50 magyar bűnözőt felsoroló listán is szerepelt.

A rendőrök előállították és őrizetbe vették a férfit, majd a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájára szállították – áll a közleményben.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­­­e­l­­d­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­­e­­­x­i­­ ­­p­u­­n­­­c­­­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Osztap_Bender
2024. augusztus 08. 11:48
>>>>>>>>>>>>>>EX_Terminator<<<<<<<<<<<<<<<<<< Remélgetőleg a rendőrségen majd kijózanítanak, gondolom hidegvízzel és gumibottal. Aztán meg az ügyész halálos fenyegetés vádjával. A bíróság meg kiosztja a 10 év fegyházat kedvezményes szabadulást kizárva. Ha valódi hülye vagy, akkor jön az OPNI és az ottani gumiszoba. Majd írjál, hogy mi lett az eredménye a vizsgálatnak.
2024. július 24. 13:59 Szerkesztve
Csak nem megtalálták az EB új elnökét? Biztos, hogy a legnagyobb disznók egyike? Ha nem, labdába sem rúghat Brüsszingtonban!
Király Kávéház
2024. július 24. 13:37
Hiába no..ha kockázatos is hogy elkapják..egy Big Mac kedvéért bármit !! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!