Tompos Márton a Momentum új elnöke, Fekete-Győr András nem tér vissza

2024. július 07. 17:11

Az új elnök kevesebb beszédet, több cselekvést ígér.

2024. július 07. 17:11
null

Nyitókép: Tompos Márton Facebook-oldala

A Momentum elnökeként annyit ígérhetek: kevesebb beszéd, több cselekvés. A szabadelvű és cselekvő politika képviselői ott lesznek, amikor leváltjuk ezt a rendszert. A Momentumnak ezen az úton kell tovább haladnia” –írja Facebook posztban az új elnök, Tompos Márton.

A Momentum azután választott új elnököt és elnökséget a vasárnap tisztújító kongresszuson, hogy július 2-án kiderült, a Momentum pátvezetéséből távozik Soproni Tamás, Orosz Anna és Hajnal Miklós. Donáth Anna a párt korábbi elnöke még a Momentum szempontjából csúfos Ep-választás után mondott le.

Tompos Márton korábban a párt alelnöke volt, de az elnöki tisztségért Fekete-Győr András is bejelentkezett.

 

Összesen 318 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2024. július 08. 12:57
Akkor rendelnék egy kora délutáni kordonbontást, lehetőleg 35 fokban, két prájdos seggrázást, de mindenképpen Gelencsér is legyen ott, és egy kávét cukor nélkül! 😁
evpus
2024. július 08. 05:25
Ilyen szörnyű fejjel jobb, ha kussol és nem lop.
Nimril
2024. július 08. 00:53
Kevesebb beszédet? Az jó, akkor kevesebb ökörség jön majd ki a száján. :)
Dixtroy
2024. július 07. 23:14
Tompika arra talán jó lesz, hoyg lehúzza a redőnyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!