Több napos leállásra készül az OTP

2024. július 11. 07:12

A pénzintézet már értesítette ügyfeleit a közelgő leállásokról.

2024. július 11. 07:12
null

Nyitókép: NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az OTP Bank bejelentette, hogy júliusban úgynevezett bankszünnapokat tartanak, melynek során egyes szolgáltatásaik nem lesznek elérhetőek.A pénzintézet már értesítette ügyfeleit a közelgő leállásokról a honlapján közzétett közleményben – írta meg az Index.

Július 14-én, vasárnap este 21:30 és 23:30 között nem lesz elérhető az online számlanyitás és szerződéskötés, valamint azok a digitális szolgáltatások, amelyek elkészült dokumentumokat vagy kivonatokat jelenítenek meg.

Július 21-én, vasárnap hajnalban 1 órától 3 óráig szintén fejlesztési munkálatok miatt nem lesznek elérhetőek az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán, az internetbankon és mobilbankon a csoportos beszedéssel és az állandó megbízással kapcsolatos információk.

***

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. július 11. 09:15
Több napos leállásra készül az OTP Az irány jó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!