Rendőrkéz(b)en a veszélyes rabló! – kiskutyát mentettek meg lelketlen gazdáitól Újpesten

2024. július 22. 18:31

Bojt gazdái ellen eljárás indult, míg ő az Állatmentő Ligához került, ahol alapos vizsgálatok után egészségesnek nyilvánították.

2024. július 22. 18:31

Nyitókép: Facebook/Képernyőfotó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap a Facebookon tette közzé figyelemfelkeltő bejegyzését „Rendőrkéz(b)en a veszélyes rabló!” címmel. Azonban a „veszélyes rabló” valójában egy szívrabló – egy imádnivaló kiskutya, Bojt.

Bojt egy forró nyári napon, egy reklámszatyorban, Újpesten került elő. A IV. kerületi rendőrök megmentették a kis nyöszörgő blökit, szobahőmérsékletű vízzel hűtötték le, majd a kapitányságra vitték. 

Lelketlen gazdái ellen eljárás indult, míg Bojt az Állatmentő Ligához került, ahol alapos vizsgálatok után egészségesnek nyilvánították.

Bojt varázsos személyisége azonnal elbűvölte a rendőröket, különösen a BRFK egyik főtisztjét, aki azonnal beleszeretett a kutyusba. Az első találkozó felülmúlta minden várakozásukat, és a kölcsönös vonzalom hamar kialakult. Bojt és a főtiszt közös élete a karantén letelte után kezdődhet meg.

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­­é­k­e­l­­­d­­ ­a­ ­­s­­z­­­e­­x­­i­ ­p­­­u­­n­c­­­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
letsgobrandon-2
2024. július 22. 20:03
jóképű blöki
namégmitnem
2024. július 22. 19:21
Négy lábon járó gyönyörűség, tisztaság, szeretet. Isten áldja a kétlábújával együtt: érdemesnek találtattak egymásra:)
Oszodibeszed
2024. július 22. 19:11
napi cuki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!