Rendkívüli közleményt adott ki a Wizz Air: erre kérnek mindenkit, aki ma repülőre ül

2024. július 19. 12:03

Rendkívüli kihívások.

2024. július 19. 12:03
Airbus A321

A nyitókép illusztráció. Fotó: Photo by Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Egyre több technikai kihívással néznek szembe a légitársaságok. Ezzel kapcsolatban minden olvasónk figyelmébe ajánljuk a Wizz Air lapunknak küldött nyilatkozatát, melyet teljes terjedelmében, változtatás nélkül közlünk.

„A Wizz Air, a többi légitársasághoz hasonlóan, rendkívüli technikai kihívással találta magát szemben nemzetközi informatikai partnere rendszerének leállását követően. Az informatikai rendszer kiesése miatt előfordulhat, hogy a Wizz Air utasai fennakadásokat tapasztalhatnak a légitársaság nemzetközi hálózatán, a weboldal és a mobilalkalmazás elérhetősége átmenetileg szünetelhet.

Jelenleg az alábbi internetes szolgáltatások nem elérhetők a Wizz Air rendszerében:

a Wizz Air weboldala és mobilalkalmazása, a foglalási rendszer, az online utasfelvétel és a beszállókártya kiadása, kapcsolattartó/ügyfélszolgálati központok, új foglalások és meglévő foglalások módosítása.

Az üzemszünet ideje alatt minden utas számára ingyenes a repülőtéri utasfelvétel. A légitársaság azt tanácsolja utasainak, hogy legalább 3 órával a tervezett indulás előtt érkezzenek meg a repülőtérre, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre az utasfelvétel és a biztonsági ellenőrzés elvégzésére, valamint a repülőtéri egészségügyi és biztonsági intézkedésekre, ahol ez szükséges.

Köszönjük utasaink megértését és együttműködését a globális informatikai üzemszünettel kapcsolatban.

A Wizz Air továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy utasait a lehető legkevesebb fennakadás érje utazásuk során.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­­k­e­l­­d­ ­­a­ ­­s­­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­u­­­n­c­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
survivor
2024. július 20. 01:06
Felkell keszülni egy VILÁG HAVÁRIÁRA. Járvany No net No villany No víz PREPARE !!
survivor
2024. július 20. 01:03
Utazz vitorlason, v gőzhajón...
survivor
2024. július 20. 01:02
Bender Mi a fasznak repül ? Ki kérte emberek 100 Eeit repülesre ? Aki kardot ránt...,b+..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!