Rendezőként is kudarcos volt Magyar Péter alelnöke, egy RTL-en futó sorozatot inkább elsüllyesztettek, annyira beesett a nézőszám

2024. július 25. 10:26

Csak évekkel később, Radnai félreállítása után vették elő újra a sorozatot.

2024. július 25. 10:26
null

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

Nemcsak arról híres Magyar Péter új helyettese a Tisza-pártban, hogy kezük eltörésével fenyegetett meg kritikusokat, ha rosszat mernek írni róla. Kiderült az is: 

Radnai Márk főrendezősége idején levették a képernyőről az RTL korábban sikeresnek mondható szappanoperáját, a Drága örökösöket.

Agysejt romboló sorozat. A humora gyenge, egy évad alatt alig haladt valamerre a történet” – írták akkoriban egy kritikában. Csak évekkel később, Radnai félreállítása után vették elő újra a sorozatot – állítja a Metropol. Mint írják: miután ő lett az RTL főrendezője, rohamosan csökkenni kezdett a nézettség, a nézők hátat fordítottak a sokak véleménye szerint szánalmas módon összetákolt szappanoperának.

A portál megjegyzi: amit az egyik kritikus, Koltai Tamás írt Radnairól, miszerint „nem szabadna elfeledkezni arról, hogy a rendezés: szakma; különben ez az eredmény” – ismét bebizonyosodott, amikor az RTL rábízta a sorozatot Magyar Péter – nemrég kijelölt – helyettesére.

A nézők tízezer számra kapcsoltak el máshová, látván az összetákolt rendezést. 

A kereskedelmi tévé végül nem tehetett mást, mint hogy a lehető leghamarabb abbahagyatták vele forgatást és sorozat jó időre eltűnt az RTL kínálatából.

A zsák megint megtalálta a maga foltját” – mondták róla a korábban vele dolgozó színészek. „Magamutogató, pökhendi alak, akinek a külsőségek a legfontosabbak. 

Piros BMW a mániája, ahogy egyszer egy forgatáson kifejtette, őhozzá ez a szín és ez a kocsi illik a legjobban.”

De honnan is ismerős ez a piros BMW?

A portál emlékeztet: Magyar Péter rendezvényeire is mindig ezzel a kocsival érkezik, ami úgy látszik, a pártelnök tetszését is elnyerte, ő is szívesen fényképezteti magát a szóban forgó piros BMW-vel.

Forrás: Metropol

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­­k­­­e­l­­­d­ ­­a­ ­­s­­z­­­e­x­­i­­ ­p­­­u­­n­­­c­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
atti64
2024. július 25. 14:25
A PATKÁNY MEGTALÁLJA A PÁRJÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jackvomnoricum
2024. július 25. 11:42 Szerkesztve
Ezekről Ford Fairlane jut az eszembe Nagy Feró hangján: "Hát ti kik vagytok? F.sz és Szopó, ugye? Melyikőtök melyik, mi? Vezettek még ma este, igen? Akkor ajánlom a szerpentint, főleg a kanyarokat! Na tünés a pcsba!"
you-brought-2-too-many
2024. július 25. 11:30
A "Madarat tolláról, embert barátjáról", vagy ennek angol megfelelője "Birds of a feather flock together" tökéletesen ideillik. Agresszív, elkényeztetett, nárcisztikus, sznob kukac mindkettő, persze h egymásra találtak. A színnel viszont váltani kell (kocsiban is). Ez az abúzer disco botránya óta már a fos barna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!