Puzsér támogatói nácibbak a náciknál

2024. július 22. 12:13

A putri, a cigánygettó és a rigóvér visszhangzik a monitorokon, kijelzőkön.

2024. július 22. 12:13
Forgács István
Forgács István
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Puzsér feltöltötte a hangfelvételt. Kb. az van rajta, amit mindenki sejthetett. De annál szerintem sokkal, de sokkal érdekesebb, hogy a kommentek szerint Puzsér támogatói nácibbak a náciknál. 

A nagyon szakállas ember pedig fürdik ebben, kéjes örömmel olvassa vissza, hogy a putri, a cigánygettó és a rigóvér hogyan visszhangzik a monitorokon, kijelzőkön.

Puzsér, döbbenetesen nyomorult vagy. És az egészet tökéletes picsogás mellett betakarod azzal, hogy Magyarországon már szólni sem lehet, nem mondhat az ember azt, amit akar.

Hát, közlöm veled, hogy az ember következmények nélkül nem mondhat azt, amit akar.
Csak Te, és a kedves korábbi élettársad gondolja ezt.

Ő megél belőle, és persze jól teszi, hiszen jut lekvár a kalácsra, meg vattacukor és tornacipő a Kis-Puzsérnak, hiszen ki tudja meddig tudsz még Te magad is hozzátenni a gyerek felneveléséhez. Akit előre sajnálni kell, mert teljesen mindegy, hogy az apja vagy anyja nevét viseli majd, lesz bőven magyarázkodni (szégyenkezni) valója. Bár végülis egyiket sem kell választania, ha felnő, dönthet úgy, hogy Ábrahámra módosítja. 
Vagy Berkovitzra. Esetleg Kanalasra vagy Kolompárra. 

(Látod, Robesz, ennyire undorító tud lenni más családját közéleti vitákba keverni.) És nyilván a gyerek nem tehet semmiről, minden tisztelet mellett kell most azonnal elnézést kérnem nekem is. Amit Te sosem teszel meg senkivel szemben sem. 

A gettót senkiből sem kell kivenni. Ábrahám-Lakatos-Orsós-Rostás Tibor és Róbert valószínűleg több könyvet olvasott el, mint a téged követők 90 százaléka. Mert ők is a putriból jönnek.

Az általad teremtett szellemi és cigánygyűlölő putriból. És abban tényleg Te vagy a vajda. 

O Del inke rakhel drom te roves – ebben biztos vagyok.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Regelő
2024. július 24. 10:08
Halljátok helyi bértroll libsi/nácik? Rólatok is szól a cikk. Csak a Mandiner tudja, miért engedi nektek az itteni tombolásotokat, és miért nem basz ki titeket a szemétdombra, ahová tartoztok. Gyanítom, hogy pénzt kap érte, pont úgy, mint ti. Nehogy egyszer úgy járjatok, mint példaképetek az ideggyenge gyógyszerfüggő pozőr kislány zsupér
Hobby024
2024. július 23. 07:07
Orbán naponta megkapja itt a fórumon pl: a rostáscigány, vályogvető stb. jelzőket. Akik ezeket mondják a liberalizmus, a szabadság, a faji, nemi, kulturális különbségek felszámolásának élharcosai. Csak meg kell nézni némelyik nickjét.. Pár hónappal ezelőtt a DK-ban most a Tiszában cigányoznak, zsidóznak. Csak gratulálni lehet ehhez a haladó hozzáálláshoz. Bezzeg, ha a pride-ról van szó, rögtön felébred bennük a köcsög önérzet.
lipsiboy
2024. július 22. 23:08
A jó kurva anyád a náci te kopasz köcsög,hogy azanyád baszott volna teherbe te fasz
eFhlsanzláólénv
2024. július 22. 22:25
Anyád a náci te fasz! Ki vagy te, hogy bárkit lenácizz? Takarodj már a kurva anyádba! Szidd magát Puzsért, de mi az, hogy "Puzsér támogatói, NÁCIK"? Mindet ismered személyesen?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!