Pottyondy Edina őrült ámokfutásba kezdett a neten, páros lábbal szállt Schifferbe

2024. július 12. 09:37

A stílus maga az ember, mondhatjuk ezt el az internet vicsorgó démonának legújabb kirohanása kapcsán.

2024. július 12. 09:37
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőfotó

„A baloldali YouTube-celebvilág leghangosabb és egyben legirritálóbb figurája Pottyondy Edina. Ő az, aki rendszeresen fröcsögve osztja ki a kormányt és természetesen mindenkit, aki csak egy jó szót is szólni mer a kormányra.

Pottyondy Edina a lovak közé csapott.

Annyira eluralkodott rajta a rögeszmés Orbán-fóbiája, hogy már Schiffer Andrásba is beleszállt, méghozzá páros lábbal. Schiffernek az volt a bűne, hogy meg merte védeni Orbán Viktort az influenszer alpári kirohanásától, kikérte minden magyar nevében, hogy ne használjon undorító, nyomdafestéket nem tűrő, gyalázkodó szavakat. (Utolsó sz…rházinak nevezte a miniszterelnököt.)

Pottyondy természetesen a tőle megszokott arroganciával, pökhendi stílusban osztotta ki Schiffert:

»Köszönöm, András a kioktatást, de az én hazámat képviselte már Szálasi, Rákosi, Kádár és Gyurcsány, és ha Orbán Viktor nem is a legrosszabb közülük, tisztelet maximum a szolgáitól jár neki.«

A stílus maga az ember, mondhatjuk ezt el az internet vicsorgó démonának legújabb kirohanása kapcsán.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2024. július 14. 14:22 Szerkesztve
Nem mellesleg pottyantós vagyonoklat keresett a gyűlöletbeszéddel. Egy politikai standupos, valahol olvastam róla, hogy a tavaly (tavalyelőtt?) 60 millió Forint adót fizetett be csak abból a cégéből, amelyikben ezeket a haknikat számlázza. Jól kitalálta Puzsér ez a gyűlölet-brandet, van rá kereslet.
Wolfram004
2024. július 14. 14:14 Szerkesztve
Értelmezzük pottyantós szavait. Az ő hazáját úgy kell elképzelni tehát, mint egy Szálasi, Rákosi, Kádár és Gyurcsány tengely mentén felépülő ideológiai birodalom, melyet a nevezett személyekkel, mint azt képviselő vezetőkkel tudott jól kürülírni. Ezt a hazát egy a globális világtársadalom lakja, melynek Magyarország egy földrajzilag meghatárolható régiója, (már ne mondjuk azt, hogy gyarmata, mert a gyarmatosíts nem földrajzi alapon épül fel) ahol most éppen lakik. Ez eddig érthető, ez az ő világa. Alaptalan viszont az a félelme, hogy ezt a hazát, pottyantós hazáját Orbán Viktor valaha is képviselni fogja. Orbán Magyarországot képviseli, és az itt élő magyar embereket. Pottyantós tehát téved. Pottyantós szavait egyébként azért sem kell komolyan venni, mert beteg. Pottyantós pszichopata, ez látszik a mozdulatain, a gesztusain, érződik a beszédén, függetlenül annak tartalmától. Ő a szülőképes tótawé, a két celeb, akik valóban klinikai esetek.
Lajoss
2024. július 13. 18:05
Elmondta a véleményét…mi közöd hozzá? 😳
t-a-bandi
2024. július 13. 14:54
Ezt a képmutató, senkiházi hülyét! Talán Bayer munkáiban kéne kicsit elmerülni, a "szarházi" jelzőre való különös tekintettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!