Pánikba estek a balliberális oldalon

2024. július 12. 07:28

Az elképesztő hangnem igazolja, hogy a háborúpárti körök tombolnak a békemisszió miatt.

2024. július 12. 07:28
President Trump Hosts Hungary's Prime Minister Viktor Orban At The White House
Deák Dániel
Deák Dániel
Magyar Nemzet

Nyitókép: Andrew Harrer/Bloomberg via Getty Images

„Ha Donald Trumpnak sikerül nyernie a november 4-i amerikai választáson, és ismét elnök lesz, akkor támaszkodhat az Orbán Viktor által szerzett információkra, és a magyar kormányfő segítheti abban, hogy megkezdje a béketárgyalásokat. »A mostani békemisszió tehát nem azonnali hatású, hanem egy jövőbeni békefolyamat megkezdésének lehet komoly alapja.«

Donald Trump ugyanis számtalan alkalommal tette egyértelművé: fontos barátként tekint Orbán Viktorra, és a háború kérdésében ugyanúgy gondolkodik. Többször is egyértelművé tette, hogy ha ismét megválasztják amerikai elnöknek, akkor a lehető legrövidebb időn belül békét teremt Ukrajnában.

Mi, magyarok csak egy dolgot tudunk tenni ebben a helyzetben. Imádkozni, hogy ez a forgatókönyv valósuljon meg, és azért dolgozni, hogy a békepárti álláspont mellett minden támadás ellenére fennmaradjon a társadalmi többség Magyarországon. Ezen áll vagy bukik ugyanis minden. Ha még évekig folytatódik a háború, akkor Európa és benne Magyarország elbúcsúzhat az érdemi gazdasági növekedéstől és a jóléttől. Akkor csak a stagnálás vagy a visszaesés marad, Európa versenyképessége pedig tovább esik.

Ennek magakadályozásához furcsamód az amerikai választást kell figyelnünk, és szurkolni annak, hogy egy békepárti fordulat következzen be Európában is. Ennek első lépése június 9-én megtörtént, de a következő lépést Amerikában kell megtenni, Donald Trumpnak kell nyernie.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. július 14. 21:53
Szerintem meg beszart a Fidesz is. Kocsis is pánikol. Orbán meg kiköltözik a Cinege u. 6- ból?
Namond
2024. július 14. 19:53
Dák Dani, Nem Trump volt az, aki moszkvai atomcsapással fenyegetődzött, ha Putyin ellenáll a békekötésnek?
zatoicsi
2024. július 13. 18:29
Görcsösen hörögtök vérivó farizeus disznók.
gekk
2024. július 13. 11:59
Nomeg danika! A gazdád szolgálja a komcsi kínát. A trumpja meg rühelli. Meddig tud orbit ide is, oda is felszopni? Mikor lesz gerince végre vhova álllni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!