Orbán Viktor Észak-Macedónia miniszterelnökével tárgyalt

2024. július 11. 20:11

A két miniszterelnök megállapodott a politikai kapcsolatok további erősítésében és az illegális migráció elleni fokozott küzdelemben.

2024. július 11. 20:11
null

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Washingtonban kétoldalú megbeszélést folytatott Hrisztijan Mickoszki észak-macedón kormányfővel – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A tárgyaláson elhangzott: Észak-Macedónia számít Magyarország támogatására az ország EU-integrációjának előmozdításában, valamint a gazdaság fejlesztésében.

A gazdasági és pénzügyi együttműködés folyamatosan bővül a két ország között, és egyre több magyar vállalat jelenik meg Észak-Macedóniában. 

A két miniszterelnök megállapodott a politikai kapcsolatok további erősítésében és az illegális migráció elleni fokozott küzdelemben is – mondta Havasi Bertalan.

(MTI)

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2024. július 12. 04:54
youtu.be/IPYHy8k9Z34?si=JYTN5tXU9dN8Rix5
Pandaka pygmaea
2024. július 11. 20:18 Szerkesztve
Na, ebbe vajon hogy és miért fog belekötni a fényessegű eu? :D Ja, meg a Stoltenberg. 🤭
billysparks
2024. július 11. 20:17
Orbánnal csak a kis fika országok vezetői állnak szóba. Az elmúlt egy hónapban csak sehol se jegyzett lúzerek mellett pózolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!