Orbán Viktor beiktatott egy gyors nyaralást Horvátországban (FOTÓ)

2024. július 17. 06:46

Orbán Viktor július eleje óta járt Kijevben, Moszkvában, Pekingben és Washingtonban is, most pedig Horvátországba is eljutott.

2024. július 17. 06:46
null

Nyitókép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Az Indexhr hírportál értesülése szerint a magyar miniszterelnök idén is beiktatott egy rövid nyaralást a napirendjébe, méghozzá Horvátországban. Goran Pečarević, a Villa Kaliopa étterem tulajdonosa egy Orbán Viktorral készült közös fotót is posztolt a Facebookra. A megosztott fényképen a magyar miniszterelnök szalmakalappal a kezében látható.

Putyinra és Trumpra várunk. Elkéstek”

– írta az étterem tulajdonosa a poszthoz.

Forrás: A Villa Kaliopa Facebook-oldala

„Egyedül, gorillák nélkül sétál az unokájával. Nem tudom elképzelni, hogy bármelyik világpolitikus, különösen a jelenlegi nézetei mellett ezt megtegye” – jegyezte meg a hozzászólásoknál Pečarević.

Két évvel ezelőtt a magyar miniszterelnök Brač szigetén nyaralt. Akkor lefotózta a Brač-szigeti Milna egyik kocsmájának személyzetét. „Megtiszteltetés volt vendégül látni Orbán Viktort” – írták az Instagramjukon akkor közzétett fotó alá.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­­k­­e­­l­d­­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­­x­­i­­ ­­p­­­u­­n­­c­­­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
MaBaker
2024. július 18. 11:19
Orbán mém a cikk képéhez ibb.co/X7XVHjq
pragmatika
2024. július 17. 14:09
Vis szigete jó választás volt. Amilyen szép, olyan nyugodt az a hely f.sza kis strandokkal. Ja, és elég messze van a parttól ahhoz, hogy nyáron akkor se essen ott az eső, ha a parton szakad.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 17. 11:34
Putyinra és Trumpra várnak, ezért mímelik a farokszopást a kezükkel. ✊💦😮✊💦😮 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!