Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Orbán találkozott Kijevben Rebrovval is, Zelenszkij mellett beszélték meg, mi a helyzet a foci világában

2024. július 02. 17:21

Orbán Viktor megdicsérte az ukrán szövetségi kapitányt, szerinte játékosai jól játszottak a kontinensviadalon.

2024. július 02. 17:21
null

Nyitókép: TikTok

Orbán Viktor váratlan, előre be nem jelentett kijevi látogatása után találkozott Szerhij Rebrov ukrán szövetségi kapitánnyal is. A miniszterelnök TikTok-oldalára feltöltött videón látni, hogy a kormányfő

Volodimir Zelenszkij társaságában találkozott az edzővel, aki 2018 és 2021 között irányította a Fradi csapatát. 

A téma természetesen a jelenleg is zajló Európa-bajnokság volt. Orbán Viktor megdicsérte az ukrán szövetségi kapitányt, szerinte játékosai jól játszottak a kontinensviadalon, mire Rebrov elmondta, hogy a magyar válogatott is jól szerepelt.

Ezt is ajánljuk a témában

Kiderült: erre kérte Orbán Viktor Zelenszkijt (VIDEÓ)

Videó

A magyar kormányfő hangsúlyozta: az EU-elnökség átvétele után az első útja ide vezetett, mert a béke kérdése nemcsak Ukrajnában fontos, hanem egész Európában. Itt vannak a két vezető sajtótájékoztatójának részletei!

Nagyon jó játékosaid vannak, gratulálok! Ez csak balszerencse”

– fogalmazott Orbán Viktor, utalva arra, hogy Ukrajna csoportjának utolsójaként nem jutott tovább a nyolcaddöntőbe, pedig pontegyenlőség volt a négy válogatott között.

A miniszterelnök érdeklődött arról is, hogy megy a sora Rebrovnak Ukrajnában, mire a szövetségi kapitány kijelentette, Magyarországhoz képest nehéz az élet.

Igazán szép gesztus, hogy itt vagy, később beszélünk! 

– búcsúzott Orbán Szerhij Rebrovtól.

Volodimir Zelenszkij nem avatkozott be a magyar miniszterelnök és a labdarúgó beszélgetésébe. 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:59
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­k­­­e­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­s­z­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­u­­n­­­c­­i­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. július 03. 06:43 Szerkesztve
Beszélgethettek volna a gombfociról is mert akkor zselé is beszállhatott volna, hogy azt megpróbálhatnák pöccsel is játsszani.
alexandrosz-2
2024. július 02. 22:03
A zsírdisznó csicska újabb parancsokat kapott a zsidó bunkergoblintól. Este le is szopta. Ismét. A kárpátalja magyarokra meg szarnak magasról. Mindhárman.
Dunhill67
2024. július 02. 20:48
rebrov azt ígérte tavaly tavasszal,hogy amint vége a teveliga bajnokságnak megy haza a lőgödörbe...ehhez képest....ja,ukrán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!