Nézni is rossz: videón ahogy egy biztonsági őr és egy nő vív ökölpárbajt a Nyugati pályaudvaron

2024. július 24. 08:49

Ilyen nincs, de mégis van.

2024. július 24. 08:49

Nyitókép: TikTok

A TikTok-on hasít egy videó, amelyen egy biztonsági őr és egy hisztérikus nő vív elkeseredett küzdelmet folytat a Nyugati pályaudvaron.

„Mi van, te kis szaros?” 

– mondta a nő a biztonsági őrnek, mielőtt megrúgta, majd többször próbálta megütni. A férfi végül úgy tűnik, hatástalanította az agresszív hölgyet. Az ügy előzményeit nem ismerjük.


 

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­­k­­e­­l­­­d­­ ­­­a­ ­­­s­z­­­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­n­­­c­­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
salmonella
2024. augusztus 27. 06:09
Az olimpia óta tudjuk, hogy veszélyes nőnek látszó tárggyal bunyózni.
Regelő
2024. július 24. 17:47
Srácok! Ez a román geci csak provokálni jár ide. Ennek érdekében írogatja a lehető legostobább hazugságait. Ezért fizetik. Van erre egy egész különítmény. A megoldás: nem kell a beszólásaira érdemben semmit reagálni, mert annak alapján fizetik. Még dislikeolni sem kell. Külön posztban, vagy normális hozzászólónak reagálva nyugodtan el lehet küldeni a halál faszára, ahova való, csak ne az ő posztjára reagálva. Ennyi volna.
blanconegro
2024. július 24. 13:50
Basatu, te rohadt gyökér faszfej buzi bunkó román fasz! Próbálsz oktatni másokat, közben olyan hülye vagy, mint egy rakás szar. A kurva anyádat basszad meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!