Nagy levegő kell szeptembertől

2024. július 25. 09:02

Minden erővel kiszorítani a drogot – az 5 legfontosabb kérdés egyike.

2024. július 25. 09:02
null
Forgács István
Forgács István
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

„Az Index cikk után, amelyben szociálkonzervatív időket remélek a  társadalmi felzárkózás terén, a hozzám jutott reakciók szerint:
- a 17 éves iskolai korhatár sokak szerint szükséges és beválhat
- a kollégiumi üres férőhelyekre alapozott bérlakás-építés izgalmas 
- a nehezen fenntartható kis iskolák tanodaközpontokká alakítása bátor felvetés
- minden erővel kiszorítani a drogot - az 5 legfontosabb kérdés egyike.
Nagy levegő kell szeptembertől.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stonecircle-2
2024. augusztus 02. 14:19
Két éve az ózdi vonaton volt szerencsém két cigány drogost látni, ott művelték a vonaton, egy többgyerekes cigány család is háborgott, végül a kalauz segítséget hívott és leszálították őket, és ez reggel 10 körül volt!
alexandrosz-2
2024. július 31. 07:18
A zsidó gyarmatositók vérebei a zsidó gyarmaton szarnak a cigánybűnözésre és a kábszeres balkáni maffiahálózatokra. Ők a szemkilövök, országúti radaros útonalvók, aljas zsidócsicskák, lefizetett sameszok, a deviáns pride hős védelmezői a normalitás védelmében tiltakozók ellen. Szart se érnek, csak ártanak, ahol tudnak.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. július 26. 08:50
Bármilyen szomorú is, el kell venni a cigányállatoktól a drogot. Magyarokat veszélyeztetnek vele.
Bell & Sebastian
2024. július 26. 00:09 Szerkesztve
Mitől veszélyes a drog, azon kívül, hogy addiktív. Lassan és módszeresen előbb az érzékelést teszi tönkre, szétválik a belső, leképezett világ a valóságtól. De itt nem áll meg, következik az érzelmi transzferek központjának szétverése, megöli a lelket. Még ez sem elég, lejut a legmélyebb Énbe is, elkezdi torzóvá deformálni a szellemet, ami már az a szint, ami lehetetlenné tesz mindenfajta értékteremtést, munkát vagy kreatív gondolkodást. Honnan tudni, hogy már nagy a baj? A mozgásból. A mozdulatok elvesztik harmóniájukat, kapkodásnak tűnnek. Amit úgy próbálnak leplezni, kontroll alatt tartani, hogy belassulnak. Fakóvá válik a hangszín, eltűnnek az érzelmek, zavaros a szem, és semmitmondó, rövid mondatok imitálják a kommunikációt. Nincs kitartás, kreativitás, sérül a rövidtávú emlékezet. Nagyjából ez a végállomás, ahonnan lehetetlen visszatolatni. Ezért mindenkinek egyszerűbb fel sem szállni erre vonatra, nem visz el sehová, megáll egy alagútban ahol nem kapcsolnak villanyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!