Morcos posztot írt Daniel Freund amiatt, hogy Orbán a békéről tárgyalt Trumppal

2024. július 12. 07:10

A brüsszeli politikus az X-en fejtette ki, szerinte mi lenne jobb Európának és Ukrajnának.

2024. július 12. 07:10

Nyitókép: Alexis Haulot / Európai Parlament

Korábban megírtuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök este – békemissziója következő állomásaként – tárgyalást folytatott Donald Trumppal. Daniel Freund zöldpárti EP-képviselő is megosztotta kéretlen gondolatait a találkozó kapcsán. 

Most, hogy az első két hétben mindenkivel találkozott, nem lehetne csak úgy megszakítani a magyar elnökséget, és átadni a lengyeleknek?! Jobb lenne Európának, a demokráciának és Ukrajnának”

– osztotta meg véleményét X-bejegyzésében.

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. július 12. 13:27
EZ EGY PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
luisbathhelena
2024. július 12. 12:33
Mi a francnak foglalkozunk ezzel a barommal? Az egyetlen politikai teljesítménye az Orbánhoz való homoerotikus vonzódása....és a magyargyalázó X posztjai tartalom és mondanivaló nélkül
Reszelő Aladár
2024. július 12. 11:48
Dani egy jogállamban ezt nehéz összehozni. Amúgy meg a francért nem akarod bombáztatni Budapestet. Sok itt az orbánista, ha rájuk omlik egy kórház, akkor megtudják majd milyen megtámadva lenni és egyből harcosabbak lesznek. Majd az mondjátok, hogy Putyin volt.
lemez
2024. július 12. 11:01
És Németországgal mikor foglalkozol?Nagyvállalatok sorozatban jelentenek csődöt,ha nem mennek Kinába az usába.Szégyen r!d nézve,igy képviseled a hazádat te rohadt ügynök.Csaltatok a vizumkiadásban.Minél több ingyenélöt nektek,akinek semmit nem mond a társadalom gondja,folyik a zöld meg a politikai átnevelés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!