Mongol késelőt fogott el a TEK egy budapesti fesztiválon

2024. július 12. 08:03

Hazájában huliganizmus, vandalizmus, rongálás és fosztogatás miatt is keresték.

2024. július 12. 08:03

Nyitókép:  MTI/Mihádák Zoltán. Illusztráció.

A mongol társszervek kérték a magyar nyomozók segítségét a 21 éves mongol J. T. elfogásában, aki ellen a mongol bíróság nemzetközi körözést adott ki testi sértés miatt, mivel a gyanú szerint egy Ulánbátorban található szórakozóhelyen előzetes szóváltást követően megkéselt két személyt – írta meg a police.hu. Hazájában huliganizmus, vandalizmus, rongálás és fosztogatás miatt is keresték.

A mongol hatóság tudomására jutott, hogy a körözött férfi feltehetően Magyaroroszágon bujkál, így intenzív bűnügyi információcsere kezdődött. A mongol és a magyar hatóságok együttműködésének eredményeként olyan információra derült fény, hogy 

az agresszív férfi felbukkanhat egy Budapesten szervezett fesztiválon.

A veszélyes bűnözőt a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el július 7-én este, esélye sem volt a menekülésre vagy az ellenállásra. Az elfogást követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették a férfit, kiadatásáról a későbbiekben döntenek.

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2024. július 23. 15:09
Az itt dolgozók jelezhették haza, hogy itt eszi a fene. A garázda bűnözőket ők sem szeretik...
atti64
2024. július 12. 13:16
A KÉSES PATKÁNYOKAT IRTANI KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rugbista
2024. július 12. 11:09
Bicskás Temüdzsin, aki ulan bátor.
Wolfram004
2024. július 12. 10:04 Szerkesztve
Olvasgatva a kommenteket újra bebizonyosodott, hogy míg a jobboldali érzelmű emberek a káoszteremtő illegális migráció ellen vannak, addig a libsik minden idegent, külföldit gyűlölnek, legyen az vendégmunkás, turista, vagy bármi. Leginkább azokat, akik rendezett körülmények közt, legálisan tartózkodnak az országban. A fő bűnük amellett, hogy idegenek, hogy nem erősítik a káoszt. (Ami ugye a vágyott új világrend eljöveteléhez vezető út fontos lépcsőfoka).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!