Miért adnánk fel ezt a küzdelmet?

2024. július 15. 07:33

Ezt nem tettük meg Orbán kedvéért, ezt nem tesszük meg Orbán epigonja kedvéért, ezt nem tesszük meg senki kedvéért.

2024. július 15. 07:33
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

„A tisztesség harcát folytatjuk, amikor nem nyitunk utat azoknak, akik nemrégiben még Orbán alkotmány-, és törvényellenes rendszerét, kormányát szolgálták. Át lehet állni azok közé, akik hosszú évek óta a tisztesség harcát folytatják, de nem bízzuk rá az átállókra sorsunkat, a haza sorsát, mert az is tisztességtelenség lenne. 

Nem tisztesség-, hanem becsületbeli kérdés, legalábbis nekünk, hogy nem adjuk fel a küzdelmet, amiben hiszünk. Ezt nem tettük meg Orbán kedvéért, ezt nem tesszük meg Orbán epigonja kedvéért, ezt nem tesszük meg senki kedvéért. 

Ma mi vagyunk az egyetlenek, akik Orbán rendszerét alkotmányellenesnek, kormányát törvényellenesnek tarjuk. Mi vagyunk az egyetlenek, akik ezt képviseljük.
Mi, a Demokratikus Koalíció.

Miért adnánk fel ezt a küzdelmet?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. július 21. 07:11
Furcsány inkább igyon. Az legalább látszik.
lacika-985
2024. július 18. 20:26
Még van pofád tisztességről papolni ? Te mocskos tolvaj geci
iphone-13
2024. július 17. 06:04 Szerkesztve
"Miért adnánk fel ezt a küzdelmet?" AZÉRT FERI MERT TE AZ ORSZÁGUNK SZÉGYENE VAGY A FELESÉGEDDEL EGYÜTT! AMERRE JÁRTOK CSAK A NYOMOR ÉS A TERROR VAN! KELL MÉG VALAMIT MONDANOM TE SZEMÉTLÁDA? NAPESTIG SOROLHATNÁM A BŰNCSELEKMÉNYEIDET TE ALJAS GERINCTELEN FÉREG!
Dunhill67
2024. július 16. 14:14
„A tisztesség harcát folytatjuk"....uhhh...eddig olvastam...EZ beszél tisztességről??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!