Gyurcsány elmélkedik: Orbán olyan, mint Béla a falusi kocsmából

2024. július 13. 07:37

A volt miniszterelnök szerint a mostani miniszterelnök el van szigetelve.

2024. július 13. 07:37

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Gyurcsány Ferenc szombaton reggel új Facebook-poszttal jelentkezett: „Orbán, a szégyenember”. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gyurcsány Ferenc

Facebook

Idézőjel

Szégyene akkor is a mi szégyenünk, ha nekünk, úgy konkrétan, semmi közünk hozzá.

Kifejti a volt miniszterelnök, hogy „Orbán kudarca a mi kudarcunk. Szégyene akkor is a mi szégyenünk, ha nekünk, úgy konkrétan, semmi közünk hozzá”. Bélához hasonlítja a baloldal vezére a kormányfőt, a falusi kocsmából: 

El tudják képzelni a helyzetet, amikor a falusi kocsmába nem engedik be Bélát, mert nem odavaló, mert Béla kínos ember, akinek a jelenlétében mindenki pocsékul érzi magát. 

Ha meg mégis bemegy, akkor a többiek elhúzódnak, csendesebb lesz a beszélgetés, csak arra várnak, hogy menjen már el Béla. Még rosszabb, ha Béla nem veszi észre, hogy mindenki más szerint ő egy kínos pasas, és félreértve a helyzetet, azt hiszi, hogy azért nem áll vele senki szóba, mert félnek tőle.”

Kifejti azt is, hogy „verheti a mellét Orbán, hogy elfoglalta Európát, ma a 720 fős parlamentben ez a csoport [a Patrióták Európáért – a szerk.] összesen 84 főt számlál. És igen, senki nem áll velük szóba.”

Nem Orbán foglalta el Európát, hanem Európa szigetelte el Orbánt.”

Közben egyébként még a híresen „Orbán-kritikus” Euractiv is dicséri Orbánt, szerintük vele ellentétben más európai vezető nem lenne képes ilyen nyíltan kiállni a béke mellett.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2024. július 20. 08:15
Csakhogy, ebben a körül szaros Mai Kocsmában az a kínos ember "Béla" éppen Gyurcsány őkelme, akinek a jelenlétében, ha mindenki nem is, csak a magyarság kétharmada érzi magát már régóta pocsékul.
moricka13-3
2024. július 19. 04:49
Röhög az Osztály, sőt fuldoklik is tőle, amikor a közéleti ripacs szerencselovagok ripacsa Gyurcsány a hazája pokolian jó szolgálatának hazudja azt a felelőtlen szófosást és maskarádézást, amit népboldogítás címén művel még annak utána is, hogy demokratikusan megmérettetve sokadszorra is végtelen könnyűnek találtattatott a magyarság kétharmados többségének az értékítéletében.
Graf
2024. július 17. 16:00
Ez egy bicikli tolvaj család s/zarja, bolsi anyós segítségével kapott milliókból vett alumínium ipari tulajdonnal a háta mögött osztja az észt rendületlenül , bolgár tehén asszonyával nyalja az EU führerek seggét és mesterkednek az európai egyesült államok létrehozásán.
bagoly-25
2024. július 15. 10:41
A fenti nagyívű elmélkedés olvasása közben arra gondoltam, hogy milyen aljas és inkorrekt dolog a vesztes részéről a győztes pocskondiázása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!