Mi Orbán Viktor békemissziójának a célja?

2024. július 10. 15:03

Orbán akciója egy megelőző szerelés.

2024. július 10. 15:03
null
Paranoid Android
Paranoid Android
PestiSrácok.hu

Nyiókép: Handout / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

„Nyilván mindent rosszul ért, rosszul értelmez, bárhová is megy, nyilván ő a legbutább. Semmiféle érzéke sincs a »nagyképhez«. Teljesen el van szigetelődve. Az elmúlt 15 év 20 román miniszterelnöke közül bármelyik nagyobb lumen, mint ő. Csak a belpesti értelmiségben található 5463 olyan művész vagy szociológus, aki alkalmasabb lenne miniszterelnöknek, mint ő. Matematikai érdekességként jegyzem meg, hogy ebből a 5463 kiváló emberből bármelyik alkalmasabb a másik 5462-nél. Ezt kívánja ugyanis a tökéletesség, amely Orbánnak nyilvánvalóan nem sajátja.

Most, hogy ezt kéjelegve végigolvastad, te hülye libsi, elmagyarázom, hogy Orbán Viktor elmúlt két hetének mi is a stratégiai célja. Nem lesz hosszú, szeptemberre megérted.

Orbán helyzetértékelése szerint az EU országaiban a lakosság éles helyzetben nagyon nagy többségében nem támogatná a jelenlegi elitek háborús politikáját. A manipulált, közösségi média által vezérelt posztdemokratikus országokban azonban ezt a választói igényt eddig igen hatékonyan nyomták a felszín alá. Egyszerűen kész helyzet elé akarják állítani az európai embereket. Amikor ugyanis már elkezdődik a lövöldözés és minket is lőnek, illetve mi is visszalőttünk már, nagyon nehéz leállítani az eszkalációt. Már most sem érdekli a választói akarat a nyugati eliteket, egy háborús helyzetben pedig értékként fogják beállítani a kötelező betagozódást az általános véleményterrorba. Az LMBTQ-val ezt gyakoroltatják velünk évek óta.

Orbán akciója egy megelőző szerelés, hogy az európai választóknak, akikre még nem hatott teljesen a totális agymosás, világos legyen, van egy erős, világos békés alternatíva, amelynek frakciója van az EP-ben, és amely mögött egy, az EU szinte összes országát képviselő politikai hálózat áll.

Egyre közelebb vagyunk ahhoz a helyzethez, hogy az EU és a NATO, illetve Oroszország közötti eddigi konfliktus eszkalációját már csak utcai megmozdulásokkal, tömegtüntetésekkel, akár a háborúpárti kormányok elkergetésével lehet majd megakadályozni. Minden normális németnek, franciának, angolnak, olasznak, spanyolnak, lengyelnek, csehnek, szlováknak, hollandnak, belgának, finnek, svédnek tudnia kell, hogy zavaros amerikai gazdasági és birodalmi érdekek miatt, egy eredetileg védelmi szövetség (NATO) vagy/és egy eredetileg gazdasági békeprojekt (EU) részeként akarják belerántani egy teljesen ellenőrizhetetlen, irányíthatatlan konfliktusba. Adott esetben úgy, hogy még a saját liberális/zöld/kommunista kormánya is tisztában van a végpusztulás közvetlen lehetőségével, de nem elég erős ahhoz, hogy elérje országa kimaradását a konfliktusból.”


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2024. július 10. 23:24
-zsoltkom- No comment no cry részére 2024. július 10. 18:39 Az "Akármilyen értelmetlennek" rész a mondatomból csak belehelyezkedés a vita kedvéért a nézetetekbe. Én azt tartom, hogy Ukrajna honvédő háborút folytat és nem mondja meg senki, hogy ők mikor fejezzék be az ellenállásukat. A helyedbe nem mentem volna bele az elképzelt helyzet megválaszolásába. Őszintébb lett volna, ha azt mondod, nem tudod hogyan reagáltál volna. Az elképzelt helyzetben a példa értéke az, hogy a családodat meggyilkolták és nem engedik semmiképpen, sehogyan, hogy a bűnös meglakoljon. Ha a bankkártyával meg is mented az utolsó élő családtagod, attól még arra köteleznek, hogy le kell mondanod a jóvátételről és a bűnös megbüntetéséről. A veszteséged igen nagy... halottaid vannak és a bankkártyád is elvették és látnod-tudnod kell, hogy a gyilkos szabadon éli életét.
2024. július 10. 23:24 Szerkesztve
-zsoltkom- No comment no cry részére 2024. július 10. 18:39 folytatás... Köteleznek-elvárják, hogy úgy éld le az életed... meg kell békélned a gonosz helyzettel, pedig sem a lelkiismereted, sem az igazságérzeted nem akarja ezt a megbékélést. Nem akarom elhinni, hogy a bankkártyáddal jöttél elő első megoldásnak. Szóval nem védted volna a testeddel a szerettedet, nem haltál volna meg érte, nem akartad volna elvenni a gyilkos fegyverét, hanem felhívtad volna a gyilkos figyelmét a bankkártyádra?
Skywalker_bp
2024. július 10. 20:00
A Pedti Srácoknak is van Francesca Rivafinoli-ja?
..--..
2024. július 10. 18:20
-zsoltkom- No comment no cry részére 2024. július 10. 17:58 Akármilyen értelmetlennek látszik az utolsó csepp vérig harcolni, ennek megítélése nem a kívülálló joga. Gondolom egészen fel lennél háborodva, ha egy gyilkos kiirtaná a családodat és neked megtiltanák, hogy feljelentsd, vagy hogy elfogd az illetőt, vagy hogy felindulásból megöld. Mondd, te milyen alkut kötnél, ha így fogyna el az élete a családodnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!