Mérő Vera beleszállt Ábrahám Róbertbe: „Nemcsak nőalázó, erőszakos dúvad vagy, hanem hazudozó is!”

2024. július 22. 21:07

„Azt egyelőre rólad lehet kijelenteni, hogy bárkit is bántalmaztál, amiért ideje lenne vállalni nemcsak a jogi, hanem az erkölcsi felelősséget is” – írta az újságíró.

2024. július 22. 21:07
null

Nyitókép: Mérő Vera Facebook-oldala

Mérő Vera hétfőn arról írt a Facebookon, hogy szerinte Ábrahám Róbert számára csak az utóbbi időben lett fontos a bántalmazott nők ügye. „Kíváncsian várom, hogy a bántalmazott nőkről elfogadhatatlanul nyilatkozó, vitás ügyeit ököllel rendező Ábrahám Róbertet meddig tartja meg a kenyéradó gazdája. Akinek az utóbbi időben hirtelen fontosak lettek a nőügyek, amelyeket tizenévig le se sz@rt” – írta Mérő.

Ábrahám Róbert azonnal reagált Mérő Vera írására. „Kevered Vera! Nőként csak maximum Magyar Pétertől kell félned, tőlem aztán nem.

Én akkor is megvédenélek, ha bántalmazás áldozata lennél, ha történetesen egy nagy, masszív, agresszív drogost kellene érted felpofoznom”

– írta Ábrahám Róbert.

„Vagy esetleg tudod kitől kellene még tartanod nőként? Attól a rejtélyes, nevén nem nevezett úrtól, akit pár hete Pottyondy Edina a gyermeke apjaként emlegetett, aki állítólagosan rendszeresen megalázta veszélyeztetett terhesként” – fogalmazott Ábrahám Róbert.

Mérő Vera egyáltalán nem ért egyet Ábrahám Róberttel

„Nemcsak nőalázó, erőszakos dúvad vagy, akinek nincs helye a közéletben, hanem hazudozónak is tényszerűen nevezhetlek, sőt, még az általad linkelt nernyik mélybulvár cikk is hazugságot állít, mert egyrészt az, hogy valaki óvja a magánéletét, nem jelenti, hogy bármit is eltitkol - Pottyondy Edina sem tette, újságírói kérdésekre korábban is válaszolt a téma kapcsán, igaz, a tényekre szorítkozott, mint bármely jó ízlésű ember –,

a megcsalás pedig egyelőre bár talán disznóság, amely lehet alapos válóok, legfeljebb jellemhiba, nem bántalmazás”

írta későbbi posztjában Mérő.

„Azt egyelőre rólad lehet kijelenteni, hogy bárkit is bántalmaztál, amiért ideje lenne vállalni nemcsak a jogi, hanem az erkölcsi felelősséget is. Annak a komikumát inkább nem méltatom, hogy te egy percig is úgy érzed, hogy erőszakos dúvad létedre éppen engem kérhetsz számon azért, hogy miben emelek szót vagy sem.

Te, aki szerint r*herongy az a nő, aki panasszal él, ha megütik.

Őszintén remélem, hogy ezt a világnézetet és az ebből (a statisztikák és tapasztalatok szerint) könnyen fakadó tetteket otthon, családi körben nem juttatod – nyolc napon túl gyógyuló – kifejezésre” – szúrt oda Ábrahám Róbertnek Mérő Vera.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Mérő Vera

Facebook

Idézőjel

Ha megütnek, és nem ütsz vissza, ellenben törvénytisztelő állampolgárként a rendőrséghez fordulsz, punci vagy.

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­k­­e­l­­­d­­­ ­a­ ­­­s­­z­e­­x­i­­­ ­­p­­u­­n­­c­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Kybon
2024. július 23. 09:59
Csak tudnám, hogy az aljas lmbtq-gyerekrablási témáról a lipcsik miért akarják ezerrel elterelni a figyelmet? Ábrahám Robi munkája nagyon fontos, a ballibbant csürhe meg pont most kapott idegrohamot. Verácska "gazdája" is megtartja ezt a bolond nőt, pedig ez is másnak a gyerekére pályázhat. Vagy babusgatni akarja, vagy megenni...
Szuper
2024. július 23. 09:08
20-30-40 éve mifelénk, amikor elmentünk egy szomszéd helységbe szórakozni, akkor betartorruk az ottani szabályokat. Amennyiben ez nem sikerült, bizony vállalni kellett a "következményeket"! Ez becsületbeli dolog volt. Ha hibáztál, akkor bünhődtél még a helyszínen... Mi a saját barátunkat se védtük meg, ha kiderült, hogy szándékosan provokált, vagy hibázott, mert azzal az um. vendéglátóinkat sértettük volna meg. Abban az időben ha kapott valaki megérdemelten, nem szaladgált a Puzsérhoz hasonlóan a rendőrségre, mert az a taknyot legközelebb lánynak nézték és úgy is "bántak" vele. Nem kellett bejönni a diszkóba, kocsmába, hanem ha jó kedve volt a pultosnak a kért italt felvizezve kivitte műanyag pohárba a bicilkitárolónál várakozó "vendéghez". Csak GRATULÁNI tudok Ábrahám úrnak! Vállalja emelt fővel a következményeket ( ami szerintem elég enyhe lesz)! Büszke vagyok rá, mint férfira, mert megvédte a BECSÜLETÉT! Tudom, hotgy ez a szó szokaknak ismeretlen..
Szuper
2024. július 23. 09:02
Végre egy ember, aki FÉRFIKÉNT viselkedett! Ábrahám ÚR, azt tette, amit egy egyészséges férfinek kellett tennie egy ilyen szituációban. Őt ez a szarzsák Puzsér nem csak a férfi, hanem az emberi mivoltában próbálta megalázni. Kiprovokálta a pofont ( én kettővel többet adtam volna neki), amit meg is kapott. A Puzsérhot hasonló elmebetegek és provokátorok, az összes libsi kuytával együtt a következmények nélküli Világot építik! Ott az adott pillanatban fel kellett fognia Ruzsi cicának, hogy őléggé szarul sikerült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!