Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Menet közben rakodott a magyar „pókember” az autópályán, még segítsége is akadt (VIDEÓ)

2024. július 03. 13:43

Még segítsége is akadt.

2024. július 03. 13:43

Nyitókép: Képernyőfotó

Nem mindennapi felvétel készült még júniusban az M3-as autópályán, melyet a Budapesti Autósok egy olvasója kapott lencsevégre. Mint az a videóban is látszik, egy fiatal, 

az autópályán kialakult dugóban igazította meg az autója tetején lőv kajakokat.

A lap a történtekre úgy reagált, „hogy jobb később, mint soha, de hogy valaki a dugóban araszolást találja a legmegfelelőbb alkalomnak, az igen meglepő”.

Hozzátették, hogy a fiatalembernek volt segítsége is:  egy nő az anyósülésből szállt ki és koordinálta a folyamatot az ablakon kimászva. 

A vonatkozó felvételt alább tekintheti meg:

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­É­­r­t­­é­k­­e­­­l­­d­­ ­­­a­ ­­s­­z­­e­x­­i­­ ­­p­u­­­n­­­c­­­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
atti64
2024. július 03. 21:03
A KURVA ANYÁTOKAT NEM TUDTOK RÖGZITENI EGY SZAR LADIKOT BAZD MEG A FAJTÁD MENNYI IDIOTA PATKÁNY RENDELKEZIK HOLMI JOGOSITVÁNNYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
békalepcse2.0
2024. július 03. 17:36
Hát bassza neg az anyját a nagyanyja hátán akinek ettől szartolulása lett a gigájában. Pontso rend szerint elleőrízte a rakomány állapotát, tehát dícséretet érdemel! Magam is ha van rögzítendő rakomány azt az út során rendszeresen ellenőrzöm! Az hogy ezt lassan mozgó kocsisorban tette, nem szabályszegés és nem elítélendő. Veszélyeztetett bárkit is? Ez az egyetlen kérdés és aki ebbe veszélyt lát az nyugodtan leszophat.... egy szamarat mert abban viszont én látnék veszélyt ha engem célozna meg szerelmével...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!