Mellár borítani akarta a bilit, de a tartalma saját fejére hullott

2024. július 26. 12:00

Csurka István egykori kijelentése most is aktuális.

2024. július 26. 12:00
HSZI Csin-ping; ORBÁN Viktor
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Mint ismert, az Államadósság-kezelő Központ egymilliárd euró hitelt vett fel áprilisban három állami tulajdonú kínai banktól, a Kínai Fejlesztési Banktól, a Kínai Eximbanktól, valamint a Bank of Chinától. A baloldali média valamilyen oknál fogva most kapta föl az ügyet.

 Természetesen, ahogy az lenni szokott, megjelentek a balos megmondóemberek, akik szokásukhoz híven a kormány bukását és gazdasági összeomlást vizionáltak.

Mellár Tamás országgyűlési képviselő a Klikk TV Mélyvíz című műsorának volt a vendége, ő is beállt a sorba és erősítette a balos károgók sorát.

Szerinte a kínai hitel beruházásokra fog elmenni, szükség van rá, mert óriási a költségvetési hiány. Mégis a nagyon éhessé vált NER-lovagokat próbálják meg etetni belőle, mert a kormányközeli vállalkozói kör egyre éhesebb és elégedetlenebbek.

 Mellár arról is beszélt a műsorban, hogy a kínai hitelek megítélése szerint veszélyesek, kedvezőtlen konstrukciók, magas kamatok jellemzik, gyorsan kell visszafizetni őket. Szó sincs baráti hitelről, komoly következményei lehetnek, ha nem tudjuk visszafizetni.

A valóság azonban egész más, mint ahogy azt a balos szakemberek állítják.

Csurka István egykori kijelentése, ami azóta szállóigévé vált, miszerint a szakértelem bolsevista trükk, most is aktuális.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. július 27. 21:13
Mellár pont olyan tehetségtelen közgazdásznak, mint amilyen tehetségtelen Kaltenbach jogásznak. Nem véletlen, hogy egy fészer alatt álldogálnak.
Obsitos Technikus
2024. július 27. 21:07
A lényeg az, hogy Mellár elvtársnak oda tudtak szólni, Gyurcsány elvtárs megy vizsgázni, ne kötözködjön.
Akitlosz
2024. július 26. 22:38
Mégis Csépányi Balázs fejéről égette le a hajat.
Ez D-dúr és e-moll
2024. július 26. 22:25
"akoba ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. július 26. 17:20 ...az eredeti idézet az 'idézet', a másik meg 'szállóige'." Látom magam előtt Csurka arcát, hogyan reagálna a szavaidra. Kifejezetten erős humorérzéke volt, de az már neki is sok volna, hogy azt próbálod itt eladni, hogy az teljesen rendben volna, hogy egy idézet és a belőle született szállóige ellentmond egymásnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!