Rendkívüli!

Minden külföldi útját lemondta Orbán Viktor

Majka Azahriah-ról: Ami az utóbbi időben történik körülötte, az meglehetősen érdekes

2024. július 28. 15:50

Az énekessel az Index csinált interjút, ahol többet között Azahriah-ról és a Campus fesztiválról is kérdezték.

2024. július 28. 15:50
Majka, Majoros Péter

Nyitókép: Facebook

Majoros Pétert sok emlék fűzi Debrecenhez, ahol idén is fellépett a Campus Fesztiválon. A rapperrel a koncertje előtt beszélgetett az Index többek között az Azahriah-val kialakult konfliktusáról, emberi csalódásokról – írja az Index.

Ezt is ajánljuk a témában

„Szinte minden évben fellépnek a Campuson, mi az első, ami eszébe jut Debrecenről?” – kedzte az interjút a kérdező

„Nehéz egy dolgot kiválasztani, mert ez a város nagyon közel áll a szívemhez. 

Annyi minden történt itt, nemcsak a Campuson, hanem már előtte is, a Lovardában – rengeteg élmény köt ide Pápai Jocival, Curtisszel és a többiekkel, úgyhogy Debrecen tényleg az egyik legkedvesebb helyszín a szívemben”

– mondta a rapper.

„Tegnap egyébként Azahriah is itt játszott, akivel a napokban volt egy nyilvános üzenetváltása a közösségi médiában. Túl van már az első sokkon? Mert nekem úgy tűnt, nagyon rosszulesett, amit önről mondott” – folytatta a kérdező az interjút.

Ezt is ajánljuk a témában

„Tény, hogy nagyon rosszul esett, de az első sokkon már túltettem magam”

 – tette hozzá Majka.

A rapper kifejtette, hogy Azahriah-val később is ment az üzengetés, hajnalban rá írt és megkereste,de ezt nem fejtené ki jobban. Azonban Majka annyit elárult, hogy szerinte valami „nagyon elment” Azahriahnál, és szerinte az énekes valamit nagyon rosszul gondol a világról. „Ami az utóbbi időben történik körülötte, az meglehetősen érdekes” – fogalmazott.

„Nem lehet, hogy a hirtelen jött siker?” – kérdezte a riporter.

„Ebbe én nem megyek bele, fogalmam sincs, nem ismerem” – mondta a rapper.

Majka szerint ahogyan Azahriah kezeli ezt az egész helyzetet az elég „érdekes”. „Meg ahogy hozzááll egy olyan emberhez, aki a jobbját nyújtotta, szerintem egy tökéletes jellemrajz,

és ezt most szimpátiától függetlenül mondom, leszámítva, hogy valakit szeretek vagy sem – szóval szerintem ott egy egészen más dolog van kialakulóban”– tette hozzá Majka.

„Akkor ez most egyfajta emberi csalódás?” – tette fel a kérdést a riporter.

„Igen. Nekem az fura, hogy van valaki, aki elismerően nyilatkozik rólad, és függetlenül attól, hogy te szimpatizálsz vele vagy sem, belekevered egy olyan környezetbe és olyanokat mondasz róla, amiket ő rólam – nekem ez emberileg értelmezhetetlen”

– tette hozzá Majka. 

Majd hozzátette,hogy zenei vagy szakmai csalódásról szó sincs, hiszen sosem volt köztük ilyen kapcsolat, amiket csinálnak, azoknak semmi köze egymáshoz. 

„Ő egy új vonalas fiatal előadó, én meg egy oldschoolabb csávó vagyok, aki egészen mást keres a dalokban, amiket közvetít a közönség felé. De ezzel nincs semmi baj, mert ahogy azt az ábra mutatja, működik”

 – fűzte hozzá a rapper.

 

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. július 30. 08:04
Savanyú a szőlő…
polárüveg
2024. július 28. 22:14
Mi van? A teázáson résztvettek kilövik a teázásról lemaradtakat? Érdekes egy teázás lehetett...
connorj
2024. július 28. 20:42
Majka koncert:. m.youtube.com/watch?v=jYvcdhCbzJw
Szuperszig
2024. július 28. 19:45
A gigászok harca lenyűgöző! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!