Azahriah: Magyarország egy kurva rasszista ország

2024. július 28. 06:25

A zenész szerint ez a hozzáállás több generációra is kiterjed.

2024. július 28. 06:25

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Korábban a Mandiner is beszámolt róla, hogy félbeszakadt Azahriah koncertje Újvidéken. A magyar énekes a Black Eyed Peas előtt lépett fel, de a koncert a negyedénél félbeszakadt. Azahriah sörözni küldte az embereket, és azt ígérte, hogy tizenöt perc múlva visszatér. Kiderült ugyanis, hogy valami probléma volt a gitárjával.

Később azonban visszatért, és bocsánatot kért, amiért ilyenre „sikerült” az újvidéki bemutatkozása.

A zenész nemrég a TIMEOUT Podcast legújabb adásában kifejtette a véleményét a magyarokról, méghozzá néhány, egyébként valóban sok esetben rosszindulatú kommentelő megnyilvánulása alapján. A műsor egy kivágott részét az alábbi TikTok-videóban tekinthetik meg.

Kurva rasszista az ország, én ezt tapasztaltam... Bármikor olvasom a kommenteket, nagyon nyomasztó”

– mondta Azahriah.

A zenész szerint ez a hozzáállás több generációra is kiterjed. „És ez el van rejtve a magyar emberek DNS-ében. Valahogy még az én korombeli gyerekek és fiatalok is, a szülői oldal annyira kapták, hogy még mindig kommentelik be... csak a rassz számít, tehát nem az, hogy hogy viselkedik” – mondta Azahriah.

Az említett felvételt itt tudja megtekinteni:

A teljes interjút pedig IDE kattintva nézheti meg.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 479 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­k­e­l­d­­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­e­­­x­i­­ ­p­­­u­­n­­­c­­­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. július 30. 19:35
Megazsidótetveskurvaanyádat ávós zsidófattyú!
Dixtroy
2024. július 30. 16:44
Azarinya.
Saksafar
2024. július 30. 11:25
Ha úgy nézem, akkor az egész világ rasszista. A legjobban támadott vallás jelenleg a keresztény. Nézd meg mi megy a Közel-Keleten, mi megy Amerikában a fehérek és a feketék között. Feltaláltad a csőben a lyukat vazze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!