Majd' egy évtizedig dolgozott a HVG-nél, lelépett, megpróbálták eltitkolni, nem sikerült

2024. július 31. 12:10

Bár a hírt igyekeztek szűkebb körben tartani, a több kiemelt jelentőségű projekt felelőse megerősítette az információt.

2024. július 31. 12:10

Médiaipari nagyágyú távozott a HVG-től kilenc év után, Pintye László megerősítette a hírt – írja a Media1, amely szerint Pintye külsős tanácsadóként olyan kiemelt projektekért felelt, mint például a fizetőkapus HVG360 vagy a HVG hetilapjának és online felületének megújítása. A távozása azért is érdekes, mert a Media1 szerint Pintye nem egy másik állásért vagy felkérésért hagyja el a HVG-t. Pintye távozásáról a cég részéről senki sem kívánt nyilatkozni, ellenben Pintye reagált az őt érintő hírre. Mint mondta: 

Nem találtunk olyan feladatot, amely a kiadónak és az én szempontjaimnak is megfelelt volna, így a közreműködésem most véget ért.” 

A HVG nem is olyan régen azzal került be a hírekbe, hogy elment a laptól Nagy István felelős szerkesztő, Windisch Judit turnusvezető és Rovó Attila, a belpolitikai rovat vezetője, valamint a lap egyik legismertebb újságírója, Dezső András. És most elhagyta a lapot Pintye László is...

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bélakatona
2024. július 31. 17:04
Vihar a biliben.
OneiroNauta
2024. július 31. 15:11
Kevés már a guruló dollár...
VeressZoltán
2024. július 31. 14:48
Süllyed a hajó patkányok?
Chekke-Faint
2024. július 31. 14:21
Kommunista pufajkák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!