Magyar Péterék beálltak a sorba: támogatták az Orbán békemisszióját támadó Ursula von der Leyent

2024. július 18. 14:19

„Amennyiben a mai szavazáson az Európai Parlament bizalmat szavaz neki a következő ciklusra, akkor ősszel szeretettel várjuk Magyarországon” – írta a politikus.

2024. július 18. 14:19

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy Ursula von der Leyen Orbán Viktor békemisszióját kritizálta. „Ez az úgynevezett békemisszió nem volt más, mint egy megbékélési misszió” – fogalmazott. A mondatot hangos taps követte az EP-ben. Később arról is beszámoltunk, hogy Gál Kinga csütörtökön kijelentette, hogy a Patrióták Európáért frakció képviselői szavazatukkal nem fogják támogatni a mai szavazáson Ursula von der Leyen újraválasztását.

– indokolta döntését a frakció első alelnöke.

Magyar Péter azonban nem így látja a helyzetet. „Néhány perce ért véget a személyes találkozónk Ursula von der Leyen asszonnyal, az Európai Bizottság elnökével, akinek az újabb ötéves ciklusáról jelenleg szavaz az Európai Parlament. Jeleztem elnök asszonynak, hogy amennyiben a mai szavazáson az Európai Parlament bizalmat szavaz neki a következő ciklusra,

akkor ősszel szeretettel várjuk Magyarországon”

– írta Facebook-oldalán a politikus.

Azóta kiderült, hogy az elképesztő botrányok ellenére győzött a frakciófegyelem, 401 szavazattal eldőlt, újabb öt évig a német politikus vezeti majd az EU végrehajtó szervét.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 423 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2024. július 20. 15:35
Én nem paradicsomot viszek ha ez a kurva idetolja a pofáját. Két légy, egy csapás. Finom.
Sulammit
2024. július 20. 14:50
Szeretettel, mi? Most Ursulának nyalizol, te jellemtelen, erkölcstelen köpönyegfordító! Csak a 7 tagból álló mihasznák nevében beszélj, ne a magyar nép nevében! Mi nem várjuk szeretettel ezt a népnyúzó Ursulát, sőt sehogy se várjuk. Elmesélted neki, hogy bánsz a nőkkel? Hogyan bánsz az emberekkel te kis fosos!?
szendreila-0
2024. július 18. 22:18
Az utókor majd helyre teszi ezt a szánalmas parazitát.
isler111
2024. július 18. 20:58
Benyalt a féreg ursulának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!