„Ma Európa gyengébb, mint öt éve volt” – kíméletlenül felsorolták Ursula von der Leyen hibáit (VIDEÓ)

2024. július 18. 12:25

Gál Kinga kijelentette, hogy a Patrióták Európáért frakció képviselői szavazatukkal nem fogják támogatni a mai szavazáson Ursula von der Leyen újraválasztását.

2024. július 18. 12:25

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

Gál Kinga csütörtökön kijelentette, hogy a Patrióták Európáért frakció képviselői szavazatukkal nem fogják támogatni a mai szavazáson Ursula von der Leyen újraválasztását.

Ma Európa gyengébb, mint öt éve volt”

– indokolta döntését a frakció első alelnöke, majd így folytatta: „nem tesz konkrét lépéseket a békéért, miközben Európa egyre közelebb sodródik a háborúhoz. Áterőltetett egy rossz migrációs paktumot ahelyett, hogy megvédené a külső határokat” – emelte ki Gál Kinga.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­­­k­­e­­­l­­d­ ­a­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­u­­­n­­­c­­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Harley 1
2024. július 18. 23:27
Szerintem az Európai Néppárt sok pártból áll. Nem tudom, hogy az azokra szavazó polgárok mikor hatalmazták fel a néppárt vezetőjét, hogy összeálljon a liberálisokkal, meg a kocsikkal.
Kamcsatka5
2024. július 18. 17:14
Például szarszaga van!
Nasi12
2024. július 18. 17:08
Hiába. A horni "csak" dúl az euban a jog helyett. Olykor nyasgemmel kiegészítve. A nyers erö itthon a szoc érában volt divat. A hulláma nyugatra távozott tölünk. Az amerikai érdek, a háború mindent überel. Az EU és amerika globalistái remélik, hogy ukrajna és oroszország javaira rátehetik a kezüket. Jelcinnél már majdnem sikerült. De az oroszok összeszedték magukat. Az amerikaiak meg inkább szétszedik magukat. Most Bident covidba menekitették nehogy folytassa a szereplését. Mert Trump akkor kérhet egy kávét. Rehabilitációként a merénylet után. Semmit sem kellett volna csinálnia, csak engedni Bident szerepelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!