Közel egy napja várakoznak a Wizz Air Budapestre tartó utasai Nizzában

2024. július 15. 15:53

A járatnak vasárnap délután 17:00-kor kellett volna elindulnia.

2024. július 15. 15:53
WizzAir Low Cost Airline Airbus A321 In Krakow Airport

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / AFP

Hajdú Péter is a gépre várakozott, a műsorvezető közösségi oldalán közvetítette az eseményeket. A járatnak vasárnap délután 17.00 kor kellet volna elindulnia Budapestre Nizzából, azonban Hajdú Instagram -storyja alapján a gép meghibásodott, emiatt csak 19.30-kor indulhatott volna útjára. A műsorvezető tudósítása szerint az utasok ekkor még jól bírták a várakozást és bizakodtak.

Hajdú következő bejelentkezésében már arról számolt be, hogy a gép továbbra sem tudott elindulni, és mint mondta, a hölgy, akihez addig információért lehetett fordulni, távozott, de ígéretet tett arra, hogy jön majd egy kollégája. – Az utasok türelmetlensége addigra már érzékelhető volt – tette hozzá.

Egyre ingerültebbek az emberek, nem tudjuk, hogy mi lesz, nem tudjuk, hogy hol fogunk éjszakázni.

A következő posztját már azzal folytatta, hogy hétfő reggel 9.40-kor indul majd egy gép, állítólag azt mondták, mindenki aludjon, ahol tud, a Wizz Air kifizeti majd. Délelőtt tíz óra környékén már egy Air France-gépről posztolt, a poszt szerint ő már úton van Budapestre. 

A Telex információja szerint 

a többi utas még a helyszínen várakozik. 

***

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommyboy74
2024. július 16. 09:40
Régebben viszonylag sokat repültem Wizzairrel, Ryanairrel, ma már nem tenném. Európán belül inkább vasút, busz vagy autó. Autóval kb. 15 órás út. Már rég itthon lennék és olcsóbb is. Persze a csábítás nagy - eredetileg csak 2 óra repülő út. Bár ha a repülőtérre kiérkezést nézzem, stb, akkor az is inkább 6-7 óra. Én családdal is autóztam Párizsba, vagy a bolgár tengerpartra. Ha már ketten vagyunk olcsóbb mint a repülő, és megbízhatóbb.
zsolti123
2024. július 15. 23:56
Ha Hajdú Péter panaszkodik, akkor már tenni kell valamit. 2 napra Nizzába röppent és nem tudott időben visszaröppenni... Környezetszennyezésről kellett volna talán előadást tartania... Nem gond, az Air France hazahozta.
Kristály
2024. július 15. 21:23
Inkább a dugóban szenvedőkkel kellene foglalkoznia a kormánynak ami nap mint nap gyötri a dolgozó embereket.
atti64
2024. július 15. 20:16
HA FIZETNÉNEK SE ÜLNÉK REPÜLÖRE!!!!!!!!!!!!!!!FÖLEG EGY ILYEN FAPADOS FOSRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!