Kolbászt füstölt, mellette füvet termesztett a szegedi férfi

2024. július 10. 09:40

103 tő kannabisz növényt, valamint a termesztéshez használt eszközöket – fénycsöveket, sátrakat találtak.

2024. július 10. 09:40
null

Nyitókép: Police.hu

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala Élelmiszerlánc- Biztonsági és Állategészségügyi Osztályának jelzése alapján olyan információ jutott az Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak tudomására, hogy egy Szegedhez közeli húsfeldolgozó üzem területén nagy valószínűséggel kannabiszt termesztenek –írja a Police.hu.

Az NNI szegedi osztályának nyomozói június 27-én a Csongrád-Csanád vármegyei kollégákkal az üzem területén található helyiségekben szemlét tartottak, amelynek során egy rejtekajtóval elválasztott pincehelyiségben, 103 tő kannabisz növényt, a termesztéshez használt eszközöket – fénycsöveket, sátrakat – fogyasztásra kiporciózott növényi törmeléket, valamit az egyik melléképületben 1331 gramm leszüretelt termést találtak és foglaltak le.

A 49 éves férfi a rejtekhelyen a növényi egyedeket, hővédős, növénytermesztő sátrakban – a gyanú szerint értékesítési céllal – termesztette, melyeket a neveléséhez szükséges világítótestekkel szerelt fel, illetve azok fejlődéséhez szükséges párásító, légkeverőgépeket, szűrőket, valamint tápszereket alkalmazott. P. Gyulát a nyomozók elfogták, jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntett miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A Szegedi Járásbíróság elrendelte a letartóztatását.


 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­­k­­­e­­l­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­­e­­­x­i­­­ ­p­­­u­­­n­­­c­­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
zakar zoltán béla
2024. július 10. 13:52
Egy füst alatt...
atti64
2024. július 10. 10:59
20 ÉV KÉNYSZERMUNKA HOGY MEGTANULJA EGY ÉLETRE!!!!!!!!!!!!!!!MEGETETNÉM VELE AZ ÖSSZES FÜVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!EGYEL BAZD MEG UTANA MEG PUSZTULJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angeleye
2024. július 10. 10:59
a marihuána állami monopóliumát érdemes át és végig gondolni. Be és megtiltani nem lehet, emellett nem károsabb az alkoholnál a démonizálása ellenére. Az állam beszedné a lét a dílerek helyett, és legalább ellenőrzött cuccot szívnának a kölykök, nem mindenféle szemetet. Mindenki jól jár, a kölykök meg majd kinövik. Amelyik meg nem, az meg most is megveszi mikor tiltják. És ez sajnos nem csak a józan ész, hanem az idők szava is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!