Kokó a szaunában tanította ütni – meséli a jogász

2024. július 20. 07:54

Borbély Zoltán elmondta, Vitray Tamás jelölte ki őt az ökölvívás közvetítésére.

2024. július 20. 07:54
null

Fotó: Mandiner/Ficsor Márton

A Magyar Nemzet interjút készített Borbély Zoltán ügyvéddel, aki rendszeresen felbukkan a televíziókban jogi vagy éppen sport ügyekben.

„Kilencvenhatban többen is elmentek a Telesporttól, és Vitray Tamás engem jelölt ki az ökölvívás közvetítésére. Nagy szerepe volt ebben Kovácsi László felelős szerkesztőnek, aki a mi fiatal csapatunknak a mentora volt, idetartozott rajtam kívül Hajdú B. István, Suba Kata, Faragó Richard, Kiss Kinga és Várhegyi Ferenc” – mesélte a beszélgetés során Borbély.

„Kokó is tanított ütni a szaunában”

A korábban futballal foglalkozó sportújságíró azt is elmondta, nem volt baja az ökölvívással, a sportág nézettsége mindig jó, egy-egy kiemelkedő esemény megfelelő szervezéssel és felvezetéssel pedig egészen kiugró volt és az a mai napig.

Én akkor lementem a KSI-be, megtanultam az ütéseket, egyszer Kokó is tanított ütni a szaunában, és élveztem a közvetítéseket.

Életre szóló barátságok születtek a bokszban, és a mai napig lejárok edzeni Újpestre” – fogalmazott.


 

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­­­ ­­s­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­p­u­n­­c­­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 20. 09:30
Kokó volt gyerekkorunk Szoboszlaija. Aztán egyszer emberére talált, kapott egy pofont, és soha többé nem állt fel a padlóról. Azóta ilyen “hírek” kellenek hozzá, hogy az emlékét életben tartsák.
toro
2024. július 20. 08:17
Úgy látom, a lőtéri kutyát sem érdekli ez a cikk. Helyes, így gondolom én is.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!