Kitörni a hallgatás spiráljából

2024. július 10. 22:33

2024. július 10. 22:33
null
Szalai Zoltán
Szalai Zoltán

Nyitókép: Alapjogokért Központ

Ralf Schuler, aki hosszú éveken át volt a Bild című német lap berlini parlamenti irodájának a vezetője, 2022-ben lemondott posztjáról, miután az Axel Springer kiadó a földig hajolt az lmbtq-lobbi előtt. Nem akart részt venni az Egyesült Államokból származó, a queerlobbi által kikényszerített irányváltásban, és ezt világosan közölte a kiadó vezetőjével: „Nem vagyok hajlandó semmilyen politikai mozgalomnak vagy annak zászlaja alatt dolgozni. Eddig sem tettem, és ma sem teszem” – szögezte le.

Nemrég egy igen figyelemreméltó könyvet jelentetett meg Menetelő generáció – Hogyan vált az egyszerre lépés nemzeti sporttá? címmel, amely az Alapjogokért Központ gondozásában került a hazai könyvesboltok polcaira. A cím egyértelművé teszi a témát: a szivárványos zászló és az azt magasba emelő menetelés nem a sokszínűség és a szabadság jelképe, ahogyan azt erőszakosan beállítják nekünk, hanem a valódi szabadság és az igazi sokszínűség színes álruhája. Schuler azon újságírók közé tartozik, akik pontosan ismerik a média alapvető szabályait és etikai normáit, és elkötelezettek ezek iránt. Művében kíméletlenül rávilágít a baloldali–zöld mainstream által alkalmazott újságírói trükkökre, amelyekkel a kisebbségi véleményeket többségi véleményként erőszakolják a német társadalom egészére.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 13. 02:01
Hopppááá!!!! Ez aztán a menetelés!!! 🫣🫣🫣 Az évszázad blamázsa! 👇👇👇 www.tiktok.com/@insidegeopolitics/video/7390461354525674783
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!