„Kapcsoljuk Pulai András és Lengyel László méltó örökösét!” – Hont kíméletlenül beleszállt a „próféta” Puzsérba (VIDEÓ)

2024. július 09. 10:35

Az újságíró ironikusan megjegyezte: „minden bejött!”

2024. július 09. 10:35

Fotó: Mandiner/Baksa Norbert

A Mandiner beszámolt róla, hogy hétfőn megalakult a Patrióták Európáért pártcsoport. A frakcióhoz eddig tizenkét tagállam nyolcvannégy képviselője csatlakozott, így az Európai Parlament harmadik legnagyobb képviselőcsoportjává vált. Erről bővebben itt olvashat:

Ezt is ajánljuk a témában

Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton a múlt heti podcast-beszélgetésük alkalmával a frakcióalapítás körülményeit boncolgatták. A kritikus meglehetősen szkeptikusan állt a dologhoz, abban sem volt biztos, hogy egyáltalán meg tud-e alakulni a Patrióták Európáért. Puzsér Róbert – téves – prognózisait Hont András Facebook-bejegyzésében gyűjtötte össze: „Kapcsoljuk Pulai András és Lengyel László méltó örökösét! Minden bejött!

  • Lúzerorbán saját frakciót akar, haha.
  • Az Afd esetleg csatlakozik…
  • Az Identitás és Demokráciának a konkurense lehetne csak…
  • Az ID-ben a Lúzerorbán csak a harmadik lehetne…
  • Lúzerorbán frakciójához miért csatlakozna Le Pen?
  • Lúzerorbán frakciójához miért csatlakozna Salvini?
  • Ha az EPP-t nem számítjuk, Lúzerorbán frakciója csak a harmadik legnagyobb lehetne…”

Puzsér Róbert szkeptikus monológját itt tudja visszanézni:

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­k­­e­l­­­d­ ­­­a­­ ­s­­­z­­­e­x­­i­ ­­p­u­­­n­­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
2024. július 10. 21:47 Szerkesztve
Puzsér a talibán. Töle ne várjatok se jót, se igazat, se azt, hogy majd ö valamit tisztáz. Ha tudna is valamit tisztázni, - de nem tud -, ezt akkor sem tenné meg, mert ö abból él, hogy belpolitikai zavarok, problémák vannak, amit ö nemcsak hogy élvezettel tart fenn és táplál, hanem még tovább habosítja, turbózza azokat. Minél nagyobb a zürzavar, Puzsér azt annál jobban élvezi. Neki nincs annál nagyobb kielégülés, mint a zürzavar közepében ülni és azt vezényelni. Öt én egy olyan lelkes tüzoltóhoz tudnám hasonlítani, aki titokban felgyújtja a gazdák pajtáit, hogy aztán a tüz körül lázasan sürögjön-forogjon, lehetöleg a kamerák látókörében. Az, hogy ö valamilyen problémát a megoldás szándékával prezentáljon, az ennek folytán elvileg is kizárt.
Darthvader
2024. július 09. 18:31
Skywalker_pb, Te elmondod az őszinte véleményed poloskapeti gusztustalan, manipulativ dolgairól? Hol? Mert itt csak szerecsenmosdatást olvastam tőled. Viszont Hont, ha nem is ír mindenről, amiről igen, az okos, intelligens, talált. Te nem próbálsz meg egyszer okos, intelligens lenni? Csak egyszer.....
Skywalker_bp
2024. július 09. 17:52
Milyen érdekes, hogy Hont még elfelejtwtt megszólalni a Szuverenitásvédelmi Hivatal által a lapja ellen indított támadás kapcsán. Meg úgy általában: mindjuk a magyar oktatás. Meg a magyar egészségügy kapcsán. Magyar Péter kapcsán és Puzsér Róbert kapcsán viszont igen szívesen és gyakran nyilatkozik olyanokat, amelyeket a Mandiner szívesen szemléz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!