Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Izzott a stúdió, Csintalan Sándor mindent borított: új baloldali pártot akar

2024. július 02. 10:15

Kíváncsian várjuk, hogy a magyar közélet egyik legnagyobb köpönyegforgatója, ha úgy tetszik, szélkakasa ezúttal milyen irányt vesz.

2024. július 02. 10:15
Csintalan Sándor, Hírklikk
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

A nyitókép illusztráció. Fotó: Képkocka, YouTube-videó

Csintalan Sándor volt a Klikk TV Mélyvíz című műsorának a vendége. Az egykori bukfenckirály mindig mond valami meghökkentőt. Ezúttal se volt ez másképpen, most éppen arról elmélkedett, hogy mennyire örül annak, hogy Gyurcsány marad, de ez szerinte nem elég, széles körű együttműködés kell a baloldalon. Érdemes felidézni a beszélgetésből az alábbi részletet:

»Mint a rendszerrel szembenálló személy, fontosnak tartom, hogy a DK működjön, a jobbközép politikai térben van hely, az MSZP-nek pedig a baloldali vákuumot kell kitölteni egy széles szövetségi politikával. Az utóbbi napokban sok helyen megjelent, hogy kell csinálni egy új baloldali pártot, azt javaslom, csináljanak. A mostani szereplőknek meg kell találniuk egymást politikailag és emberileg is a nyilvános térben.«

(...) Horn Gyula győzelme hallatán bukfencet vetett a Hősök terén, ettől nyomban népi hős lett, munkásszülők parasztgyereke.

2002-ig tartott a proletárszerep – ekkor ráébredt, hogy ő valójában szolid polgár.

Innentől kezdve Orbán-hívő (2005-től már betelefonálós műsort vezet a Hír TV-ben). 2015-ben átpártolt az O1G-zős Simicskához, aki ekkortájt a Jobbikot patronálta. Majd ismét az MSZP következett a sorban.

Most pedig egy új pártról filozofál.

Kíváncsian várjuk, hogy a magyar közélet egyik legnagyobb köpönyegforgatója, ha úgy tetszik, szélkakasa ezúttal milyen irányt vesz.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. július 03. 21:48
Peti szaros ülepe a következő nyelvcélpontja?
poverello 1226
2024. július 03. 10:05
Bukfenc mindent tud! Ja, mégsem! Ingyen élni, köpönyeget forgatni, vedelni, észt osztani(ami nincs neki!) és bukfencezni...ez az ő életrajza... kész karikatúra, egy röhej!
EX_Terminator
2024. július 02. 23:16
Van aki mindig arra fordul amerről a szél fúj... Ezek már csak ilyenek elvek? Az nuku.
blondibarbi
2024. július 02. 22:39
Ha ilyen apám lenne, rég agyonvertem volna. A szégyen miatt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!