Húszcentis konyhakéssel kötött bele a futókba egy férfi a Margitszigeten

2024. július 13. 17:14

Kiderült, hogy később a társaság egyik tagja után szaladt a késsel.

2024. július 13. 17:14

A nyitókép illusztráció. Fotó: Yuri Cortez / AFP

A Redditen számoltak be egy szörnyű történetről. A posztoló arról írt, hogy péntek este a barátaival a Margitszigeten futottak, majd amikor végeztek, odalépett hozzájuk egy férfi és belekötött egyikükbe.

Néhány másodperc elteltével kést is rántott, majd a társaság egyik tagja után eredt, azt azonban nem érte utol.

Ezt követően a társaság többi tagjához (köztük egy terhes nőhöz) fordult, azonban sikerült elterelni a figyelmét, majd a földre teperni. Értesítették a rendőröket is, akik a férfit elvitték. A posztoló azt is kiemelte, hogy szerencsére egyiküknek sem esett bántódása.

A történet miatt a 24.hu megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot. A lap megkeresésére a BRFK Kommunikációs Osztálya közölte:

„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által hivatkozott esettel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság garázdaság vétség miatt indított nyomozást.

Az ügyben a rendőrök egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki, valamint ellene a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt külön szabálysértési feljelentést tettek”

– írták.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. július 14. 16:07
Aki ilyeneket csinál, azt le kell ültetni és ezen se lesz semmi át meg kibeszélve átgondolva, nem fogtok belőlem SOHA SEMMILYEN PÁRBESZÉDET KICSIHOLNI. TI VAGY ÖRÖKRE ELFELEJTITEK HOGY BÁRMI KÉPEN BELEKOTNYELESKEDTAK A DOLGOMBA, ELTAKARODTOK VAGY MEGDÖGLÖTÖK.
Phm045
2024. július 14. 05:53
Az én drága jóistenem nyomja az ő ősvesszejét ebbe a sok érzékenyített ügyészbe......... garázdaság??????? Minimum gyilkossági kisérlet........
Osztap_Bender
2024. július 13. 22:18
Húszcentis konyhakéssel kötött bele a futókba egy férfi a Margitszigeten A képen pedig egy 9 centiméteres műanyag nyeles szar látható.
survivor
2024. július 13. 21:50
Egy időben hordtam kest 8 cm penge hossz. Kutyatámadas ellen. Bot, vipera jobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!