Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Hont András: Cseh Katalinnak igaza van, a kis Trombi pedig egy pöcs

2024. július 04. 22:22

„A jegyzőkönyv kedvéért: megnéztem, amiről Katka beszél, de nem azért” – írta a publicista.

2024. július 04. 22:22
null

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

Cseh Katalin a Facebook-oldalán arról számolt be, hogy megalázó helyzetbe hozták. „A tegnapi napon több megafonos propagandista egy olyan videót tett közzé rólam a közösségi oldalaikon, amiben úgy próbálnak politikai jópontokat szerezni a saját táboruknál hogy bezoomolnak a lábam közé, a nőiségemben, emberi méltóságomban engem gyalázó kommentárokkal kísérve.

Arra szeretném kérni Trombitás Kristófot, Apáti Bencét, és az összes kedves megafonos kollégájukat, hogy töröljék ezt a videót, és kérjenek bocsánatot.

Nem jogi érvekre alapozva teszem ezt, hanem az alapvető emberi minimumra hivatkozva, a normális társadalmi együttélés szabályainak szellemében” – írta a momentumos politikus.

A történtekre Hont András is reagált.

Cseh Katalinnak igaza van, a kis Trombi pedig egy pöcs. Nem tudok ehhez mást hozzáfűzni”

– írta a publicista, majd később kommentben megjegyezte, hogy „a jegyzőkönyv kedvéért: megnéztem, amiről Katka beszél, de nem azért”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. július 05. 16:53
CSEH EGY PATKÁNY KURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KÁRTÉKONY CSOTÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EL KELL TAPOSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BALOS PATKÁNYOK PUSZTULAT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sexykitty-118
2024. július 05. 15:27
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­­­k­­­e­­l­­d­­ ­­a­­­ ­s­­z­e­­­x­i­­ ­­p­­u­­n­c­­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
gyzoltan-2
2024. július 05. 13:57 Szerkesztve
Bátorkodtam leírni, hogy a végtelenül tehetséges Hont András, Cseh Katalinnal való azonosulásában, egyenesen a társadalomkritikus, a nevet szerzett, neves Juszt László babérjaira tör! Sőt! Még azt is megkockáztattam, ha így folytatja, akár Bartust is maga alá gyűri..! Megírtam, de a kért, és teljesen friss regisztrációm ellenére sem ment át... Cenzor..? Kontroll..? Mire számítsak?! -hát erre nem számítottam! -hogy mégis felkerült a bejegyzésem..!
gyzoltan-2
2024. július 05. 13:48
Senkinek nem lehet kétsége, a nagy érzékenységgel felvértezett Hont András, páratlan tehetségét megvillantva, a kiváló társadalomkritikus, a neves újságíró Juszt László babérjaira tör! Komoly potenciát láthatunk benne! -ha így folytatja, tán még Bartusra is veszélyes lesz..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!