Feszült a helyzet a magyar határnál: összecsaptak a migránsok

2024. július 21. 10:36

Újra megjelent a szerb-magyar határszakaszon az illegális bevándorlók, akik mindenáron be akarnak jutni hazánkon keresztül az Európai Unió területére.

2024. július 21. 10:36
null

Nyitókép: MTI/Molnár Edvárd

 

Helyi jelentések szerint szombat éjszaka újra összecsaptak a migránsok a szerb-magyar határszakasz közeli erdőben. A térség korábban hangos volt a különböző csapatok összetűzéseitől, ám az elmúlt hetekben viszonylagos nyugalom honolt a környező falvakban, városokban. 

Ezt is ajánljuk a témában

Újra fegyverropogást lehetett hallani a magyar-szerb határ déli oldalán”

– írja vasárnap a Magyar Nemzet helyi forrásokra hivatkozva. 

A lapnak egy helyi lakos elmondta, az utóbbi időben megint megjelentek a szemétkupacok az erdőben, a határkerítés mellett, de napközben legalább egyelőre nyugalom van. A rendőrség egyelőre nem adott hivatalos tájékoztatást a legújabb esetekről. A szerb belügy tájékoztatása szerint az utóbbi időben két külföldi állampolgárt tartóztattak le, és 14 illegális migránst gyűjtöttek be.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

A bevándorlás mégsem akkora királyság? Nahát!

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Majdmegmondom
2024. július 21. 15:40
Úgyis megbüntetnek, ha kell, ha nem, úgyis ránk erőltetik, ha kell, ha nem. Lőni kell és disunófejeket kirakni a kerítésekre és disznóvért a rácsokra... Rohadjon meg a 2015 óta 90% férfi migráns...
rockercicc
2024. július 21. 14:46
Már rég lőni kéne ezekre az összes határon!
rasdi1
2024. július 21. 13:52
"Újra megjelent a szerb-magyar határszakaszon az illegális bevándorlók,..." Talán "megjelentEK". Ha az alany többesszámú, az állítmánynak is annak kell lennie. Nem tudom, hogy az általános iskolai tananyag melyik évfolyamában van róla szó.
auditorium
2024. július 21. 11:44
Ezeket az erőszakos jeleneteket miért nem mutatja a BBC, CNN, ORF, ARD, RAI 1-2-3, RAI news 24, SKY news 24, La 7, ??? A nemzetközi közvélemény SEMMIT nem tud a földi határvédelem nehézségeiről, semmit nem mutat a pc média arról, hogy az NGO-szervezetek HOL és HOGYAN látják el az illegális határsértőket felszereléssel, fegyverrel és pénzzel ??? Az ol.fr. határon (Ventimiglia) egy TIR camionba rejtőztek el migránsok, a camionista erőszakkal szedte le őket, ezt a camerák felvették és most feljelentik a sofőrt erőszakos viselkedése miatt. Ha fent hagyja őket, akkor a franciák a camionost veszik elő embercsempészés miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!