Eszembe jutott, ami a Fantáról majdnem mindig

2024. július 16. 13:02

Az utolsó szellemes pillanatok egyike a magyar politikában.

2024. július 16. 13:02
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

Nyitókép: Mérő Vera Facebook-oldala

„A híreket olvasgatva – az üdítőital viszonylagos gyümölcstartalma, mint a közbeszéd ellenzéki tematizálása –, eszembe jutott, ami a Fantáról majdnem mindig: az utolsó szellemes pillanatok egyike a magyar politikában. 

Mondjuk az is igaz, hogy azt hiszem, nem sokkal ezután szűnt meg az SZDSZ... (Annyira, hogy az első képet még megtaláltam egy-két helyen a neten, a másodikat már csak anyám hűtőjén.)”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2024. július 18. 18:19
Vera! Tudtad? karpathir.com/2024/07/11/az-ukran-kormany-ugy-dontott-hogy-a-katonai-mozgositas-hatalya-ala-nem-tartoznak-a-soros-birodalom-alkalmazottjai/
zsolt196969
2024. július 16. 20:18
Eszébe jutott egy nagy nagy répa... .
patmore
2024. július 16. 19:46
Mit mond az állatarcú lány? Fordítsa le valaki, mert ebben a melegben ki vagyok pukkanva kognitíve és momentán.
xerxesz
2024. július 16. 19:11
akármit is mondtok, Verocska tök jól néz ki... kicsit erőteljes az álla, beillene egy férfinak is, de a szája az kifejezetten érzéki, a szemei meg igézőek... és a teste sem kutya... attól még persze, ostoba, vagy csak megjátssza a libát... de hát mit is tehetne... zsidó, és retteg a nálunk "pusztító" "antiszemitizmustól"... mondjuk, kíváncsi lennék, mit csinálna a franciáknál, vagy a németeknél... ilyen a mi szerencsénk, ide született, nekünk kell elviselni őt, minden hülyeségével együtt... azért, ha valaki tudja a telefonszámát, írja már meg... köszcsi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!