Döbbenetes videó: úgy belerohant a dugóban álló autóba a sofőr, hogy lefejelte a szélvédőt

2024. július 22. 14:25

Az eset Mogyoródnál történt a hétvégén.

2024. július 22. 14:25

Nyitókép: Képernyőfotó

Újabb döbbenetes videót kapott egy olvasójától a Budapesti Autósok. A felvételt az autó fedélzeti kamerája rögzítette Mogyoródnál a hétvégén.

A vidóhoz fűzött kísérőszövegben az autós azt írta, hogy hazafelé tartott a párjával és az 5 hónapos gyermekükkel, alig 100 méterre jártak otthonunktól.

Majd azzal folytatta, Mogyoród főútja a Forma1 miatt nagyon állt. Aztán látta, hogy a semmiből 

egy fehér suzukis nagy sebességgel feléjük tart, és az anyósülésről próbálják elrántani a kormányt. 

A manőver azonban sikertelen volt, a Suzuki pedig elhajtott. A mögöttük álló motoros ment végül utánuk, és meg is találta őket a következő parkolóban. 

A Suzuki sofőrje a felelősséget 100 százalékban elismerte, és még rendőri intézkedés is történt. A beszámolót azzal zárta, hogy náluk az autóban senki nem sérült meg, ellenben ahogy a felvételen is látszik, 

a Suzuki sofőrje befejelte a szélvédőt.

A megrázó képsorokat alább tekintheti meg:

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­k­­­e­­l­­­d­ ­­­a­­ ­s­z­­e­­x­­­i­ ­­p­u­n­­c­­­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Ernest01
2024. július 23. 10:13
ilyen a kézi szervó
barni-a-hegyrol
2024. július 22. 18:17
Mi volt a terv??? Az, hogy a károsult majd biztosan nem veszi észre, hogy nekihajtottak... Emberünknek a délutáni hőségben beütött a mogyoródi metiles, ahogy látom.
2024. július 22. 16:17 Szerkesztve
És tovább hajt mint aki dodzsemet vezet a vidámparkban, afelől meg senkik ne legyen kétsége hogy elsődleges reakcióként elátkozta a család azt akibe belementek, mert ugye minek állt ott.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!