Belgium biztonsági okokból nem rendezhet labdarúgó mérkőzést Izrael ellen

2024. július 21. 18:14

A nyugati vezetők küzdenek az illegális migrációból eredő társadalmi feszültségek kezelésével és az európai kultúra zsidó-keresztény alapjainak fenntartásával.

2024. július 21. 18:14
VARGA Barnabás
Orbán Balázs
Orbán Balázs
X

Nyitókép: MTI/Derencsényi István

„Belgium biztonsági okokból nem rendezhet labdarúgó mérkőzést Izrael ellen. Eközben Magyarország biztonságos helyet biztosít az izraeli csapatoknak. Egy újabb jele annak, hogy a nyugati vezetők küzdenek az illegális migrációból eredő társadalmi feszültségek kezelésével és az európai kultúra zsidó-keresztény alapjainak fenntartásával”.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos-2
2024. július 22. 14:21
Ugye hüjje belgák, egy millió berber között nehéz kiszúrni a terroristát?
numero1-2
2024. július 22. 04:18
Szégyen hogy MEGINT itt tart europa es mind ez az arabok miatt! Azt hittem tanult europa a naci multból!!!!!! De nem ! "...Europa csendes, újra csendes .elzúgta forradalmait.szégyen reá lecsendesült de a szabadságat nem vivta ki....."
mondeos
2024. július 21. 22:04
Hé Libsik! De nagy a csend! Hírmagyarázatot kérek! Előre is köszönöm!
billysparks
2024. július 21. 21:15
Koronaszepi! Vélemény? Hozzászólás? Vagy csak lapulsz a fűben, mint a többi szardarab elvtársad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!