Azok a zsenik, ott az olimpián

2024. július 30. 08:53

Nekik van joguk szomorkodni, nekünk nem szomorkodni kell, hanem büszkének lenni.

2024. július 30. 08:53
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Azok a zsenik, ott az olimpián, ők azért mentek oda, mert győzni, de legalábbis jól szerepelni akarnak. Ezeknek a nőknek és férfiaknak tízszer annyi van a kisujjukban, mint nekünk valaha volt és lesz. Én csodálom őket.

Akkor is ha nyernek, és akkor is ha nem. Csodálom, amit tudnak, amit tettek érte, csodálom, ahogy kiállnak, ahogy küzdenek, csodálom győzelmüket és nem kevésbé csodálom őket akkor is, ha éppen nem sikerült.

Nekik, akiknek most nem jött össze, nekik van joguk szomorkodni, nekünk nem szomorkodni kell, hanem büszkének lenni. Mert magyar sportzseniket látunk, mert nekik szurkolunk. ”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 30. 19:54 Szerkesztve
Gyurcsány minden sportba fektetett pénzt igyekezett megfúrni. A stadionokat is! Hazug, álszent, undorító alak. Valódi kommunista görény! Feri, légyszi ne lődd ki a szemem! Hallgasd a nótát pojáca!
Lajoss
2024. július 30. 15:34
…nem azt mondták,Feri!…😂😂😂😂
balbako_
2024. július 30. 15:21
Most melankolikus hangulatba itta magát, de ez a kutyát sem érdekli.
sagirdilsiz-2
2024. július 30. 13:43
Szegény Fletó szösszenete reggel óta csak 19 kommentet generált. Fletó nem adott puszit a női hódolóinak,---- ezért pártoltak át a kommentelői Magyarhoz. Puszit ugyan MP sem ad nekik, de tud domborítani a vajszínű kis cicanadrágjában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!